Stoiximan Super League

Βαρούχας στον ΣΠΟΡ FM: «Καλή η διαιτησία του ΑΕΚ-Ολυμπιακός» (audio)

Την άποψη ότι η διαιτησία στο ντέρμπι ήταν καλή σε γενικές γραμμές και ότι ο Τάσος Σιδηρόπουλος δεν έπαιξε ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος εξέφρασε στον ΣΠΟΡ FM ο Παναγιώτης Βαρούχας.

Οι αποφάσεις του Τάσου Σιδηρόπουλου δεν έπαιξαν ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βαρούχα.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Σταύρο Χονδροθύμιο-Τόλη Κοτζιά, ο έμπειρος καθηγητής διαιτησίας εξέφρασε την άποψη ότι η διαιτησία του ντέρμπι ήταν καλή σε γενικές γραμμές.

Τόνισε δε ότι η ηρεμία που έχει ως διαιτητής ο Σιδηρόπουλος είναι ένα μεγάλο προσόν και τον βοήθησε και χθες να ανταπεξέλθει.



Αναλυτικά όσα είπε ο Βαρούχας

Για τη διαιτησία του ντέρμπι: «Την περασμένη αγωνιστική είχαμε σοβαρά λάθη που προβλημάτισαν τον κόσμο. Ευτυχώς όμως ο διαιτητής του ντέρμπι δεν έπαιξε ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος. Τα λάθη που έκανε ήταν μόνο στον πειθαρχικό έλεγχο. Για παράδειγμα, όταν ένας παίκτης έχει μια κάρτα και πρέπει να πάρει τη δεύτερη, πρέπει να του τη δώσεις. Η διαχείριση πολλές φορές δεν είναι καλή. Κατά τ’ άλλα, αυτό το παιχνίδι είχε δυο καταπληκτικούς βοηθούς. Δεν μας έχουν συνηθίσει οι βοηθοί να είναι αλάνθαστοι.

Υπάρχει αυτό που λέει ο Ολυμπιακός για τον καταλογισμό των φάουλ. Πρέπει να κάνουμε ανάλυση όλου του ματς για να το δούμε αυτό, αλλά πιστεύω ότι δεν έπαιξε ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος. Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι η διαιτησία ήταν καλή. Αν δεν ήταν, θα φαινόταν και από τις αντιδράσεις των παικτών στο γήπεδο. Βλέπεις τις αντιδράσεις των παικτών και καταλαβαίνεις ότι δεν έδωσε δικαιώματα ο διαιτητής.

Ο Σιδηρόπουλος, ακόμα και με τα λάθη του, έχει μια ηρεμία που τη μεταφέρει στο παιχνίδι. Αυτό περνάει και στους παίκτες, που ανταποκρίνονται σε αυτή την καλή διάθεση. Είναι ένα προτέρημα αυτό για διαιτητή και ο Σιδηρόπουλος το έχει»
.

Για τη διαιτησία στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής: «Μη βλέπετε που ο Πανιώνιος έβαλε τέσσερα γκολ. Το πρώτο γκολ είναι φάουλ και όταν το πρώτο γκολ είναι αντικανονικό, αυτό παίζει ρόλο. Επίσης πολλά λάθη είχαμε στην Κέρκυρα. Υπάρχει ένα σπρώξιμο στον Γκόμες, που δεν δόθηκε τίποτα και μετά ο Επστάιν τραβάει έναν παίκτη μπροστά στα μάτια του βοηθού και εκείνος δεν υποδεικνύει τίποτα στον διαιτητή για να δώσει το πέναλτι. Έπειτα δίνει δυο κανονικά πέναλτι, αλλά δίνει και μια λάθος κάρτα. Εκεί που απέβαλε παίκτη, έπρεπε να δώσει κίτρινη. Γενικά όμως ήταν καλές οι διαιτησίες και ελπίζω να συνεχιστούν έτσι».

Για την επίθεση που δέχθηκε ο Γιώργος Κασναφέρης: «Ο Γιώργος αντέδρασε. Τον έβρισαν και απάντησε, γιατί το έχει αυτό. Δεν καταλαβαίνω όμως τι κάνει και ο φίλαθλος και τι κερδίζει με το να χτυπήσει έναν παράγοντα. Δεν είναι αυτές σωστές ενέργειες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x