Stoiximan Super League

Βαρούχας στον ΣΠΟΡ FM: «Πρώτη υποχρέωση του διαιτητή να ελέγξει τα δελτία υγείας»

Στο... κάζο που προέκυψε με τα μη θεωρημένα υγείας του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αναφέρθηκε στον ΣΠΟΡ FM ο Παναγιώτης Βαρούχας.

Βασική υποχρέωση του κάθε διαιτητή πριν από τα παιχνίδια είναι ο έλεγχος των δελτίων υγείας, όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM ο Παναγιώτης Βαρούχας.

Ο καθηγητής διαιτησίας σχολίασε ότι το παιχνίδι δεν έπρεπε καν να ξεκινήσει, αφού εκτός από το τυπικό της υπόθεσης, υπάρχει και ο σημαντικός παράγοντας της πιστοποίησης της υγείας κάθε ποδοσφαιριστή. Όπως τόνισε ο Παναγιώτης Βαρούχας, οι 12 παίκτες τα δελτία των οποίων δεν ήταν θεωρημένα, δεν έπρεπε να αγωνιστούν, ούτε να υπάρξει συναίνεση για σέντρα στην αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα είπε στους Βασίλη Βέργη και Βάιο Τσούτσικα για το περιστατικό και τις φάσεις της αγωνιστικής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x