Με εξαιρετικό βαθμό για τους διαιτητές -και τους βοηθούς τους- ολοκληρώθηκε (και) η 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Στο καθιερωμένο του ραντεβού της Δευτέρας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο καθηγητής διαιτησίας, Παναγιώτης Βαρούχας, σημείωσε πως «μπορεί να φαίνεται περίεργο, αλλά για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική είχαμε καλές διαιτησίες. Θα πάμε με ηρεμία στη διακοπή. Δεν θα έχουμε γκρίνια. Είχαμε και το ντέρμπι των ''μεγάλων''… Όλα τελείωσαν καλά».
Αναλυτικά, λοιπόν, είπε για τα παιχνίδια του σαββατοκύριακου:
Παναιτωλικός-Ξάνθη - «Ο Ζαχαριάδης είχε μια καλή παρουσία, αλλά και, γενικώς, μία σταθερά καλή εικόνα. Στο 42', σωστά δεν μέτρησε το γκολ του Παναιτωλικού για οφσάιντ».
Ατρόμητος-Πανιώνιος - «Ήταν ένα καλό ματς και ο Παπαδόπουλος ήταν ασορτί με το παιχνίδι. Απλά, θέλω να πω για τον βοηθό Νικολακάκη. Δεν είναι φάουλ όταν γίνεται χέρι και ο παίκτης είναι κάτω, ξαπλωμένος στον αγωνιστικό χώρο»
Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός - «Ο Κομίνης είχε καλή παρουσία. Συνεχίζει να κάνει καλές διαιτησίες. Στο 62', ο Γκοντό του Αστέρα φαίνεται ότι είναι οφσάιντ. Γέρνει το σώμα του προς τα μπρος. Όταν εξέχει, λοιπόν, είναι οφσάιντ. Σωστή η απόφαση του βοηθού».
Ολυμπιακός-Πλατανιάς - «Σωστή η απόφαση του Σκουλά για το πέναλτι στο σουτ του Κούτρη. Η μπάλα βρίσκει στο απλωμένο χέρι του ποδοσφαιριστή του Πλατανιά. Σωστό το σφύριγμα, άλλη μια πετυχημένη διαιτησία».
Απόλλων-Γιάννενα - «Ο Τζήλος κάνει μια καλή πορεία και αυτός. Σωστή η διαιτησία του. Στο 72' το πέναλτι του Μαυροπάνου είναι εντός περιοχής. Οριακή η φάση, είναι μέσα όμως… Εύσημα στον δεύτερο βοηθό για το δεύτερο γκολ του ΠΑΣ. Πήρε σωστή απόφαση και μέτρησε το γκολ».
Κέρκυρα-ΑΕΛ - «Σωστή η απόφαση του Νεοφυτιάδη για το πέναλτι υπέρ της Κέρκυρας. Υπάρχει αντικανονικό μαρκάρισμα του Γκόλια πάνω στον Παμλίδη».
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ - «Ο ορισμός του Αρετόπουλου δημιούργησε γκρίνια. Παρόλο, ωστόσο, που ξεκίνησε με κακούς οιωνούς το ντέρμπι, καθώς είχε αποβολή πολύ νωρίς, λειτούργησε σωστά και έβγαλε τρεις σωστές κόκκινες. Και οι δύο κίτρινες του Σαμπράνο είναι σωστές, ενώ για την προηγούμενη, στο πρώτο ημίχρονο, για την οποία διαμαρτυρήθηκε η ΑΕΚ, δεν υπήρχε κάτι.
Σωστή από εκεί και πέρα και η αποβολή του Αραούχο και η άλλη του Μπίσεσβαρ, όπως σωστή ήταν και η αποβολή του Χιμένεθ. Δίκαιη, λοιπόν, η διαιτησία του Αρετόπουλου.
Ο πρώτος βοηθός, ωστόσο, ο Καμπούρης από την Εύβοια, έκανε λάθη. Σταμάτησε σε δύο εύκολες φάσεις επιθέσεις του ΠΑΟΚ. Να δώσουμε τα εύσημα στον δεύτερο, γιατί είχε μεγάλη δυσκολία η φάση του γκολ της ΑΕΚ. Ο Λιβάγια, που γίνεται κάτοχος της μπάλας και σκοράρει, δεν είναι οφσάιντ. Δεν είχε τίποτα άλλο το ματς. Ο Αρετόπουλος έδειξε ότι έχει καλά στοιχεία για να συνεχίσει».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






