Stoiximan Super League

«Βαρύ το 6-0, αλλά δεν κλαίμε»

Ναι μεν υπάρχει στεναχωρία στην Βέροια για το 6-0 από τον Ολυμπιακό, όμως δεν θα τα βάψουν και μαύρα, όπως τόνισε ο Στέφανος Γαϊτάνος. «Δεν στεκόμαστε σε αυτό το ματς, άλλοι οι στόχοι μας», είπε.

Η ήττα από τον Ολυμπιακό (6-0) ήταν βαριά, όμως στην Βέροια δεν... κλαίνε. Έτσι, παρά την δεδομένη στεναχώρια για την έκταση που πήρε το σκορ, ο Στέφανος Γαϊτάνος τόνισε πως έτσι κι αλλιώς η ομάδα του δεν μπορούσε να κάνει πολλά απέναντι στους Πειραιωτές και τόνισε πως οι στόχοι είναι άλλοι.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός της «βασίλισσας του βορρά» στάθηκε στην χαλάρωση του δεύτερου μέρους, αλλά επεσήμανε πως με την έλευση του νέου προπονητή, όλοι κοιτάνε μπροστά.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Το βαρύ σκορ δεν με αποτρέπει να πω καλά λόγια για τον Ολυμπιακό, και για το "διπλό" στην Ευρώπη και για την σημερινή του απόδοση. Συνήθως μετά από παιχνίδι της Ευρώπης οι ομάδες χαλαρώνουν. Ο Ολυμπιακός αντίθετα παρουσιάστηκε σοβαρός και είδαμε το αποτέλεσμα. Δεν στεκόμαστε στο συγκεκριμένο ματς, οι στόχοι μας είναι άλλοι. Απέναντι σε μια τέτοια ομάδα δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε, ωστόσο κόντρα σε άλλες ομάδες είμαι αισιόδοξος πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μας στενοχωρεί το αποτέλεσμα αλλά δεν κλαίμε», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ήρθε νέος προπονητής στην Βέροια και κοιτάμε μπροστά. Οι παίκτες μου στην επανάληψη παρασύρθηκαν και δεν υπολόγισαν σωστά τι μπορεί να κάνει σε ανοικτό γήπεδο ο Ολυμπιακός. Όταν χάνεις 2-0 στο ημίχρονο στο Φάληρο, δεν γίνεται να απλώνεις το γήπεδο. Δεν πειράζει όμως, το τρέξαμε το παιχνίδι και στην συνέχεια θα μπορέσουμε να βάλουμε προβλήματα στους επόμενους αντιπάλους μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x