Stoiximan Super League

Βασιλαράς: «Τι να την κάνουμε τη συγγνώμη; Ο Παναθηναϊκός δεν καίει φούρνους»!

Λάβρος κατά της διαιτησίας του Γκεστράνιους στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλας Βασιλαράς, μίλησε για απόφαση, που μπορεί να στερήσει την Ευρώπη!

Αναλυτικά η δήλωση του Νικόλα Βασιλαρά:

Για μια ακόμα φορά ο Παναθηναϊκός δεν πήρε στο γήπεδο αυτό που του αξίζει, για ακόμα μια φορά ένας διαιτητής του στέρησε το δικαίωμα να πάρει αυτό για το οποίο οι παίκτες ίδρωσαν. Αυτή τη φορά ήταν ο Γκεστράνιους, ο οποίος, όλως τυχαίως ήταν και στο περσινό παιχνίδι στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό και δεν έδωσε δύο πέναλτι στον Παναθηναϊκό.

Η διαφορά ήταν ότι μετά το παιχνίδι αναγνώρισε το λάθος του, ζήτησε συγγνώμη, αλλά τι να την κάνουμε; Ο Παναθηναϊκός σήμερα μπορεί να χάσει την έξοδο στην Ευρώπη από αυτό το σφύριγμα του κύριου Γκεστράνιους. Δεν είμαστε εδώ για να συγχωρούμε, μόνο ο Θεός συγχωρεί.

Ο Παναθηναϊκός έχει επιλέξει σε όλη αυτή τη διαδρομή του να μην αγοράζει ενώσεις, να μην επιτίθεται σε διαιτητές, να μην καίει αμάξια, φούρνους και γενικότερα να μη δυσκολεύει το έργο της διαιτησίας και να τη στηρίζει. Αν αυτό είναι το ευχαριστώ, δεν ξέρουμε τι να κάνουμε από εδώ και πέρα.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x