Stoiximan Super League

Βάτσλικ: «Νιώθω ότι δεν είναι κάτι σοβαρό, στόχος να παίξω στην πρεμιέρα»

Ο Τόμας Βάτσλικ μίλησε για τον τραυματισμό του, τονίζοντας ότι έχει πόνους, αλλά εξέφρασε την πίστη ότι θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο.

Την εκτίμηση ότι ο τραυματισμός, ο οποίος έχει υποστεί δεν είναι σοβαρός, εμφανίστηκε ο Τόμας Βάτσλικ με τοποθέτησή του.

Ο Τσέχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει υποστεί στο δεξί πόδι, ανέφερε ότι νιώθει ενοχλήσεις και ότι πιστεύει ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

«Το πρωτάθλημα επιτέλους ξεκινά το Σαββατοκύριακο οπότε θα επικεντρωθώ στο να δώσω το παρών και να βοηθήσω», τόνισε ο 32χρονος τερματοφύλακας ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά η ανάρτησή του
«Όσοι είδατε τον αγώνα την Κυριακή προφανώς καταλάβατε ότι δεν τελείωσα το ματς. Λόγω τραυματισμού. Συμφωνήσαμε με την εθνική ομάδα πως έπρεπε να επικεντρωθώ στο πως να ανακάμψω. Υπάρχει πόνος, αλλά δεν νιώθω πως είναι κάτι σοβαρό. Λυπάμαι που δεν βοήθησα παραπάνω την εθνική. Το παράξενο είναι πως πρόκειται για τη 2η φορά που με χτυπάει ο Λουκάκου σε αγώνα. Και στις δύο περιπτώσεις βέβαια δεν είχε τέτοια πρόθεση. Θα υποστηρίζω από απόσταση την Εθνική καθώς 'πέταξα' για την Αθήνα το πρωί (σ.σ. την Τρίτη). Το πρωτάθλημα επιτέλους ξεκινά το Σαββατοκύριακο οπότε θα επικεντρωθώ στο να δώσω το παρών και να βοηθήσω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x