Stoiximan Super League

Βελέντζας: «Να σεβαστούμε τους εαυτούς μας και πάνω απ’ όλα τον Απόλλωνα»

Στο… δυσοίωνο μέλλον του Απόλλωνα Σμύρνη στάθηκε ο Λευτέρης Βελέντζας, μετά την ήττα από τη Λαμία με 2-1, σημειώνοντας πως πρέπει άπαντες να κάνουν ότι καλύτερο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η σημερινή ήττα του Απόλλωνα Σμύρνης στη Λαμία, με 2-1 από την τοπική ομάδα, πιθανότατα καταδικάζει οριστικά την «ελαφρά ταξιαρχία» σε υποβιβασμό από την Σούπερ Λίγκα!

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο άμεσος συνεργάτης του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο του Απόλλωνα, Λευτέρης Βελέντζας, μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση...

Αναλυτικά όσα είπε ο Βελέντζας
:

«Είναι ένα πάρα πολύ άσχημο αποτέλεσμα για εμάς, δεν μας αφήνει πολλά περιθώρια να σκεφτόμαστε το πόσο καλό θα μπορεί να είναι το μέλλον μας.

Έχουμε να διαχειριστούμε μία πολύ άσχημη κατάσταση. Πρέπει όμως να βρούμε τον τρόπο και τη δύναμη να μπορούμε να δείχνουμε ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο κάθε Κυριακή, να προσπαθούμε για το καλύτερο, τα παιδιά να παίζουν για τους εαυτούς τους, για τα συμβόλαια τους και πάνω απ’ όλα να παίζουν και να τιμούν την ομάδα που είναι σωστή στις υποχρεώσεις της.

Η κατάσταση για εμάς είναι δύσκολη αλλά θα πρέπει όλοι όσοι είμαστε στο ποδοσφαιρικό τμήμα να σεβαστούμε τους εαυτούς μας και να παίζουμε για ότι καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο και πάνω απ' όλα για τον Απόλλωνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x