Stoiximan Super League

Βέλιτς: «Δεν έχω παράπονα από την προσπάθεια»

Ο νέος προπονητής του Λεβαδειακού, Γιάσμινκο Βέλιτς, είδε βελτιωμένη την αμυντική λειτουργία της ομάδας του στην αναμέτρηση με τη Λαμία και τόνισε πως δεν είχε παράπονα από την προσπάθεια που έγινε.

Ο Λεβαδειακός γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από τη Λαμία (1-0), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Ο τεχνικός της ομάδας από την Βοιωτία, Γιάσμινκο Βέλιτς, στάθηκε σε ορισμένα λάθη που έγιναν, ενώ δήλωσε πως δεν έχει παράπονα από την προσπάθεια των παικτών του.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Λεβαδειακού στην κάμερα της Cosmote TV:

«Θέλαμε οπωσδήποτε ένα θετικό αποτέλεσμα, ήμασταν λίγες μέρες με τους ποδοσφαιριστές, δεν έχω παράπονα από την προσπάθεια, δούλεψαν στον αγωνιστικό χώρο. Αμυντικά ήμασταν καλά, εκτός από το διάστημα που δεχθήκαμε το γκολ, εκτός από αυτό ήμασταν καλά. Η Λαμία δημιούργησε δύο φάσεις από στημένα, εμείς μία, μας έλειπε η ικανότητα να έχουμε τη μπάλα στα πόδια, να εκμεταλλευτούμε χώρους, που είχαμε προϋποθέσεις. Είχαμε πολλά και αβίαστα λάθη.Προσπαθήσαμε να πιέσουμε λίγο, όμως αποτέλεσμα ήταν να λήξει υπέρ της Λαμίας. Θα μπορούσε και ισόπαλο, αλλά η Λαμία είχε τις πρωτοβουλίες, και αν ήταν να υπάρχει νικητής είναι η Λαμία.

Οι δυσκολίες είναι πολλές, δεν μπορούμε να παραπονιόμαστε, πρέπει να βρούμε λύσεις για όλα τα ζητήματα, η βελτίωση στην άμυνα ήταν φανερή. Πρέπει να δουλέψουμε στο κομμάτι με τη μπάλα, και η ομάδα να παίζει και προς τις δύο κατευθύνσεις. Είμαι αισιόδοξος. Για μας είναι σημαντικό ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά δεν υπάρχουν παιχνίδια ζωής ή θανάτου. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x