Stoiximan Super League

Βέλιτς: «Παίζαμε κόντρα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα, έχουμε το δικό μας… πρωτάθλημα»

Στη διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων στάθηκε ο Γιασμίκο Βέλιτς μετά την ήττα του Λεβαδειακού από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Γιασμίκο Βέλιτς τόνισε πως ο Λεβαδειακός αντιμετώπισε την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή και τόνισε πως έκαναν πολλά λάθη και έχασαν την κατοχή στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο δεν δέχτηκαν φάσεις και θεωρεί πως έπρεπε να εκμεταλλευτούν τις λιγοστές ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Αναλυτικά: «Παίξαμε εναντίον της πρωτοπόρου και της πιο φορμαρισμένης ομάδας του πρωταθλήματος μέσα στην έδρα της. Ήταν εξ αρχής δύσκολο το παιχνίδι. Αν θέλαμε να είχαμε τύχη, έπρεπε να ήμασταν προσεκτικοί, να μην κάναμε λάθη, να είχαμε λίγο παραπάνω κατοχή και να πλησιάζουμε την αντίπαλη εστία.

Από τα τρία πρώτα: Αμυντικά, ήμασταν πολύ καλοί. Δυσκολεύτηκε η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο. Δεν θυμάμαι να έκανε κάποια φάση, πέρα από τα δυο ατομικά λάθη και τα γκολ που βρήκε από το φάουλ και το πέναλτι. Είχαμε και την ευκαιρία με τον Βρακά.

Δεν θα κάναμε… 15 ευκαιρίες εδώ. Έπρεπε να εκμεταλλευτούμε τις δυο τρεις ευκαιρίες μας. Για τα δεδομένα του παιχνιδιού σταθήκαμε αρκετά καλά. Αποφύγαμε τα ατομικά λάθη. Το δεύτερο γκολ ήρθε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και μείναμε και με δέκα παίκτες. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να πάρουμε μέτρα στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x