Stoiximan Super League

Βελλίδης: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει άγχος, σταθήκαμε καλά»

Παρά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ηρακλή ο Μάρκος Βελλίδης θεωρεί ότι η ομάδα του δεν παρουσίασε κακό πρόσωπο κόντρα στον «Γηραιό» και ανέφερε: «μας είπε συγχαρητήρια ο Τούντορ για την προσπάθεια».

Ο Μάρκος Βελλίδης θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ δεν ήταν κακός κόντρα στον Ηρακλή, αν και έχασε με 1-0 στην Τούμπα. Ο 28χρονος τερματοφύλακας ανέφερε ότι δεν υπάρχει άγχος στην ομάδα και πως οι πολλοί τραυματισμοί είναι θέμα ατυχίας. Παράλληλα, είπε ότι ο Ιγκόρ Τούντορ μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του μετά το ματς, λόγω της προσπάθειας που έκαναν.

Αναλυτικά μίλησε για:

-το ματς: «Έλειπαν πολλοί παίκτες αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Σταθήκαμε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, είχαμε την κατοχή, προσπαθήσαμε να κάνουμε φάσεις χωρίς να είμαστε πολύ απειλητικοί, είναι η αλήθεια. Σε μια φάση που προσπαθήσαμε να αλλάξουμε το σύστημα μας, ήρθε η φάση του γκολ του Ηρακλή. Ήμασταν πιο επιθετικοί και ο προπονητής πήγε να αλλάξει το σύστημα, βγήκε η φάση… Ήταν εκείνη η στιγμή, δε συνεννοηθήκαμε, ήταν πολύ τυχερή η ομάδα του Ηρακλή και βγήκε η φάση του γκολ».

-το αν υπάρχει άγχος στον ΠΑΟΚ: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει άγχος. Υπάρχει ατυχία με τους πολλούς τραυματισμούς. Περιμένουμε επιστροφές, ήταν και μαζεμένες και οι κάρτες και σε κάθε παιχνίδι παίζει διαφορετική ενδεκάδα. Είναι δύσκολο αυτό για μια ομάδα που διεκδικεί πάντα τη νίκη. Παίζουμε και συνεχόμενα παιχνίδια και υπάρχει και μια κόπωση…».

- το δύσκολο πρόγραμμα που υπάρχει από εδώ και πέρα, αλλά και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο: «Τέτοια παιχνίδια είναι όμορφο να αγωνίζεται οποιοσδήποτε παίκτης. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα αν είμαστε καλοί. Νομίζω ότι πρέπει να αναζητάμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση το γκολ και τη νίκη γιατί έχουμε μια καλή ομάδα»

- το τι τους είπε ο Τούντορ στα αποδυτήρια: «Μας είπε συγχαρητήρια για την προσπάθεια, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν ικανοποιητικό. Καλύπτει πάντα τους ποδοσφαιριστές του. Έγινε η προσπάθεια αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν θετικό».

- το γεγονός ότι και αυτός και ο Χατζηισαΐας μπήκαν άμεσα και το κλίμα που συνάντησαν: «Τα αποδυτήρια είναι εξαιρετικά. Όλα τα παιδιά είναι πολύ καλοί χαρακτήρες, όλοι βοηθούν να πάει μπροστά η ομάδα. Μετά αποτελέσματα αυτά είναι φυσιολογικό να υπάρχει γκρίνια, Τα αποδυτήρια είναι προς μίμηση, όλα δουλεύουν ρολόι και έχω συναντήσει εξαιρετικούς χαρακτήρες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x