Stoiximan Super League

Βελτίωση για… προσπέραση

Μόνο τη νίκη επί του Πλατανιά και την… ισοπαλία του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο κρατούν στον ΠΑΟΚ. Άμεση η ανάγκη βελτίωσης, αφού ο Βούκιτς δεν μπορεί να λυτρώνει πάντα την ομάδα. Φρεσκάρισμα με Καρδίτσα.

Μία Κυριακή που θα μπορούσε να εξελιχθεί πολύ αρνητικά τελικά ολοκληρώθηκε με χαμόγελα στον ΠΑΟΚ. Όχι για την απόδοση της ομάδας, αλλά για το γεγονός ότι έστω κι έτσι κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στον επικίνδυνο Πλατανιά, αλλά και επωφελούμενη από την ισοπαλία του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό να πλησιάσει στον ένα βαθμό τους πρωτοπόρους.

Όμως εδώ σταματούν τα χαμόγελα και έρχεται ο προβληματισμός. Κι αυτό γιατί ο ΠΑΟΚ για ένα ακόμη ματς δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του, ήταν προβλέψιμος επιθετικά, ευάλωτος αμυντικά και οι παίκτες του έμοιαζαν να μην έχουν φρεσκάδα.

Ευτυχώς υπήρχε ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς που για δεύτερη φορά μέσα σε ένα τριήμερο ήρθε από τον πάγκο για να πετύχει το γκολ της νίκης. Όμως ο Χουμπ Στέφενς γνωρίζει καλά πως δεν θα μπορεί μονίμως να περιμένω τη λύτρωση από τον 34χρονο Σέρβο και αν δεν βελτιωθεί η ομάδα του μπορεί σύντομα να πληρώσει τις μέτριες εμφανίσεις της. Άλλωστε πλέον ο ΠΑΟΚ κάνει πρωταθλητισμό, τα στραβοπατήματα δεν επιτρέπονται και θα πρέπει να είναι η ομάδα του έτοιμη να αξιοποιήσει το παραμικρό στραβοπάτημα του Ολυμπιακού, που δεν αναμένεται να κάνει και… πολλά τέτοια στην πορεία του πρωταθλήματος.

Φρεσκάρισμα με Καρδίτσα

Ο ΠΑΟΚ στρέφει πλέον την προσοχή του στον πρώτο αγώνα για τους «32» του Κυπέλλου, απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας την ερχόμενη Πέμπτη στην Τούμπα (20:30). Ο Χουμπ Στέφενς είναι δεδομένο πως θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές, αφού αρκετοί παίκτες «τράβηξαν» κουπί στα διαδοχικά τελευταία παιχνίδια της ομάδας και οι «βασικοί» θα πάρουν ανάσες καθώς ακολουθεί την Κυριακή ο δύσκολος αγώνας με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Πιθανώς να επανεμφανιστεί ο Σπυρόπουλος, αλλά και να παίξουν οι Γλύκος, Κατσικάς, Σκόνδρας, Λόρενς, Ολίσε και Νέτσιντ, ίσως ακόμη και οι Γκαρσία και Κάτσε.

* Το πανέμορφο νέο πούλμαν του ΠΑΟΚ αποτελεί από χθες αντικείμενο συζήτησης. Το κόστος του έφτασε, όπως έγινε γνωστό, τις 330.000 ευρώ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x