Stoiximan Super League

Βιάνα: «Θέλω να γράψω ιστορία με τον Ολυμπιακό»

Ο Μπρούνο Βιάνα δήλωσε ότι γνωρίζει σε ποια ομάδα έχει έρθει και τόνισε ότι είναι ευκαιρία για αυτόν ο Ολυμπιακός και εξέφρασε τη χαρά του που συνεργάζεται εκ νέου με τον Πάουλο Μπέντο.

Να γράψει ιστορία με τον Ολυμπιακό ονειρεύεται ο Μπρούνο Βιάνα, ο οποίος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Κρουζέιρο και μίλησε για τις προοπτικές που υπάρχουν αγωνιζόμενος στους «ερυθρολεύκους» και έδειξε ότι έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Πάουλο Μπέντο.

«Γνωρίζω που έχω έρθει. Έχω την ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη, αλλά αυτό που με νοιάζει τώρα είναι να δουλέψω», τόνισε ο Βραζιλιάνος στόπερ μέσω της «Real News».

Για το ματς της Πέμπτης με τον ΑΠΟΕΛ τόνισε: «πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, έχουμε και άλλο ματς μετά εδώ (σ.σ. με την Αστάνα). Αν κάνουμε δύο νίκες στο σπίτι μας, νομίζω ότι θα είμαστε πάρα πολύ κοντά στον στόχο μας, που είναι η πρόκριση από τον όμιλο αρχικά».

Αναλυτικά

Ξαφνικά και γρήγορα από τη Βραζιλία στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Πώς σου φάνηκε αυτή η διαδρομή;
«Ναι, ήταν ξαφνικό γιατί υπήρχε το ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό και τον κύριο Μπέντο. Είχαμε συνεργαστεί στην Κρουζέιρο, είχε καλή σχέση και αμέσως μου μεταφέρθηκε το ενδιαφέρον. Τα βρήκαν οι δύο σύλλογοι και πήρα το πρώτο αεροπλάνο για να υπογράψω, Είμαι ευχαριστημένος από αυτήν την εξέλιξη, είναι κάτι που μου αρέσει ως ιδέα, ως προοπτική».

Έκανες ντεμπούτο με την ομάδα, τι περιμένεις στη συνέχεια;
«Θέλω να γράψω ιστορία με τον Ολυμπιακό. Γνωρίζω που έχω έρθει. Έχω την ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη, αλλά αυτό που με νοιάζει τώρα είναι να δουλέψω. Ο κ. Μπέντο με γνωρίζει, εγώ πιστεύω στον εαυτό μου και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Για το ντεμπούτο μου, είναι θετικό το ότι πήραμε τη νίκη, παρά το γεγονός ότι βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ».

Ο κόσμος του Ολυμπιακού τι μπορεί να περιμένει από εσένα; Έχει γίνει μεγάλη κουβέντα για την αμυντική γραμμή της ομάδας…
«Ο κόσμος έχει απαιτήσεις, παντού έτσι είναι, αλλά γνωρίζω πως ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με πίεση. Έχω εμπιστοσύνη σε αυτά που μπορώ να προσφέρω, αλλά σίγουρα έχω και περιθώρια βελτίωσης. Χαίρομαι που θα συνεργαστώ με έναν προπονητή που μου έχει δείξει ότι με εκτιμά και θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος της χρονιάς ο κόσμος θα έχει μείνει ικανοποιημένος από εμένα».

Στον Ολυμπιακό αρκετοί Βραζιλιάνοι πέτυχαν. Είναι αυτός ο οδηγός σου;
«Γνωρίζω ότι έπαιξαν πολλοί εδώ, ναι Και μεγάλα ονόματα όπως ο Ριβάλντο και ο Τζιοβάνι. Για εμένα είναι κάτι διαφορετικό. Έρχομαι σε μικρή ηλικία, αλλά σε αυτές τις πρώτες ημέρες βλέπω πολλά κοινά στοιχεία της Ελλάδας με την πατρίδα μου και αυτό με βοηθά να προσαρμοστώ. Όλοι είναι στο πλευρό μου από την πρώτη ημέρα, οι άνθρωποι της ομάδας, οι συμπαίκτες μου. Αυτό σίγουρα θα με κάνει να νιώθω πιο άνετα με την πάροδο του χρόνου. Και να είναι αφοσιωμένος μόνο ση δουλειά μου».

Την Πέμπτη σας περιμένει το δεύτερο ευρωπαϊκό ραντεβού με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ από την Κύπρο
«Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο βήμα στην Ελβετία. Παρότι η ομάδα δεν είναι 100% έτοιμη, ήταν διαβασμένη, κάναμε έξυπνο παιχνίδι και πήραμε τρεις βαθμούς. Τώρα, πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, έχουμε και άλλο ματς μετά εδώ (σ.σ. με την Αστάνα). Αν κάνουμε δύο νίκες στο σπίτι μας, νομίζω ότι θα είμαστε πάρα πολύ κοντά στον στόχο μας, που είναι η πρόκριση από τον όμιλο αρχικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x