Stoiximan Super League

Όταν Βίντα και Βρσάλικο πανηγύριζαν αγκαλιά στο Μουντιάλ του 2018

Οι δύο αμυντικοί της Κροατίας Ντομαγκόι Βίντα και Σίμε Βρσάλικο έζησαν παρέα μεγάλες στιγμές στην ιστορική πορεία της εθνικής τους ως τον τελικό του Μουντιάλ του 2018.

Τα 2/4 της άμυνας της δευτεραθλήτριας κόσμου Κροατίας θα αγωνίζονται στα μέρη μας την προσεχή σεζόν. Μετά τον Σίμε Βρσάλικο, που ήδη έκανε ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό, ο Ντομαγκόι Βίντα συμφώνησε με την ΑΕΚ και έρχεται άμεσα στην Αθήνα.

Τόσο ο 30χρονος δεξιός μπακ, όσο και ο 33χρονος στόπερ συνδέονται από την ιστορική πορεία της «χρβάτσκα» μέχρι τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018. Οι δυο τους ήταν βασικά στελέχη εκείνης της ομάδας που ηττήθηκε στον τελικό από τη Γαλλία (4-2) και στη διαδρομή είχε πετύχει σπουδαίες νίκες.

Μια από τις πιο εκκωφαντικές αυτών ήταν το 3-0 επί της Αργεντινής του Λιονέλ Μέσι στη φάση των ομίλων. Μάλιστα, μετά το τελικό σφύριγμα Βίντα και Βρσάλικο είχαν πανηγυρίσει αγκαλιά τη σπουδαία επιτυχία της ομάδας τους, σε μια φωτογραφία που είχε γίνει viral.

Πλέον θα είναι συμπαίκτες μόνο με το εθνόσημο, αφού στις εγχώριες διοργανώσεις και στα ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ θα είναι αντίπαλοι. Μάλιστα, η πρώτη μάχη των δύο ομάδων είναι την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, δηλαδή λίγες μέρες πριν οι δυο τους ελπίζουν να ετοιμάζονται για την προετοιμασία της Κροατίας για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Βίντα-Βρσάλικο: Όταν πανηγύριζαν μαζί στο Μουντιάλ



Βίντα-Βρσάλικο: Όταν πανηγύριζαν μαζί στο Μουντιάλ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x