Stoiximan Super League

«Υπέγραψε για δύο χρόνια»: Στην Τουρκία στέλνουν τον Βίντα στην ΑΕΚ

Διετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ υπέγραψε ο Βίντα σύμφωνα με τον Τούρκο ρεπόρτερ, Γκοκμέν Οζκάν. «Τα χάλασε στη διάρκεια της συνεργασίας με την Αλ Ιτιχάντ», συμπληρώνει ο Γιαγίζ Σαμπουντσουόγλου.

Ως παίκτη της ΑΕΚ παρουσιάζουν στην Τουρκία τον Ντομαγκόι Βίντα!

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Γκοκμέν Οζκάν υποστηρίζει ότι οι δύο πλευρές υπέγραψαν διετές συμβόλαιο συνεργασίας, προχωρώντας μάλιστα και στις οικονομικές λεπτομέρειες της φερόμενης συμφωνίας. Για την ακρίβεια, αναφέρει πως οι ετήσιες απολαβές του Κροάτη στόπερ στην «Ένωση» θα φτάσουν τα 1,4 εκατ. ευρώ, ενώ θα λάβει και μπόνους 500 χιλ. ευρώ.



Παράλληλα, ο συμπατριώτης και συνάδελφος του Οζκάν, Γιαγίζ Σαμπουντσουόγλου έβαλε στο παιχνίδι και την Αλ Ιτιχάντ αναφέροντας μεν πως ο Βίντα είχε συμφωνήσει με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, συμπληρώνοντας δε ότι οι δύο πλευρές τα χάλασαν στη διάρκεια του συμβολαίου.



Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το κροατικό «sportam.info» υποστήριζε πως ο Βίντα εάν και τα έχει βρει σε όλα με τους «κιτρινόμαυρους», έχει ενδοιασμούς για το ελληνικό πρωτάθλημα. Πάντως και το εν λόγω ρεπορτάζ συμφωνούσε σε μεγάλο βαθμό στο χρηματικό ποσό που αναφέρεται στην Τουρκία και στο οποίο φέρεται να έχουν δώσει τα χέρια η ΑΕΚ και ο μέχρι πρότινος στόπερ της Μπεσίκτας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x