Stoiximan Super League

Βιγιαφάνιες: «Tρέξαμε σωστά και έξυπνα, μου έμειναν λίγες δυνάμεις»

Έτρεξαν σωστά και έξυπνα οι παίκτες του Παναθηναϊκού στην εκτός έδρας νίκη (2-0) επί του Βόλου, σύμφωνα με τον Βιγιαφάνιες.

Στο σωστό και έξυπνο τρέξιμο της ομάδας του στάθηκε ο Λούκας Βιγιαφάνιες μετά το τέλος του Βόλος-Παναθηναϊκός (0-2) για τη 19η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Ο επιθετικός χαφ των «πρασίνων», οι οποίοι αγωνίστηκαν από το 55' με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Χουάνκαρ, ανέφερε και ότι του έμειναν λίγες δυνάμεις στο τέλος του παιχνιδιού.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Βιγιαφάνες στην κάμερα της Nova:

«Μου έμειναν λίγες δυνάμεις ακόμα, αλλά πιστεύω ότι θα ανακάμψω. Με τον Μαουρίσιο κάναμε πολύ καλή δουλειά. Νομίζω συνδυαζόμαστε καλά στο κέντρο. Όταν παίζεις έξυπνα, τρέχεις λιγότερο, αλλά τρέχεις σωστότερα. Δεν έπρεπε να χάσουμε την μπάλα, αλλιώς θα είχαμε θέμα. Οπότε, γι’ αυτό την κρατήσαμε περισσότερο.

Όταν παίζεις με δέκα και έχεις μια καλή ομάδα απέναντί σου πρέπει καλύψεις αυτό το κενό. Οπότε, αναγκαστήκαμε να τρέξουμε σωστά και έξυπνα. Η αλήθεια είναι ότι σε ορισμένα παιχνίδια δεν παίξαμε καλά. Θυμάμαι τα πρώτα λεπτά με τον Αστέρα Τρίπολης. Όμως πιστεύω ότι αυτά σιγά-σιγά έχουν ρυθμιστεί. Με την πολλή δουλειά, η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθηση, σίγουρα θα τα πάμε πολύ καλύτερα
».



Διαβάστε ακόμα:

Καμπετσής: Από 409 χωρίς γκολ σε 3 μέσα σε 11 μέρες

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Δεσύλλας: Ατσάλινος Παναθηναϊκός με κορυφαίους Μαουρίσιο και Ιωαννίδη (vid)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x