Stoiximan Super League

Βήμα εμπρός

Χαμόγελα μετά από καιρό στον Παναθηναϊκό για τη νίκη 1-0 επί του ΟΦΗ. Μεγάλο κέρδος ο Ατζαγκούν, αισιόδοξα μηνύματα κι από τους άλλους «νέους». Στροφή στο Κύπελλο και τον Εργοτέλη, μετά… Γολγοθάς.

Ένα… βάρος αποτίναξε από τους ώμους του ο Παναθηναϊκός επιστρέφοντας-μετά από τρία αρνητικά αποτελέσματα-στις επιτυχίες με το χθεσινό 1-0 επί του ΟΦΗ. Οι «πράσινοι» δεν εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους, παρουσίασαν και πάλι αρκετές αδυναμίες, αλλά αν μη τι άλλο η εικόνα τους ήταν αισθητά βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα ματς και οι τρεις βαθμοί απελευθερώνουν ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές.

Ο Παναθηναϊκός και ο Γιάννης Αναστασίου κέρδισαν χρόνο, που είναι πολύτιμος για να αποκτήσουν εμπειρίες και ψυχολογία οι νεαροί παίκτες της ομάδας, αλλά και να ενσωματωθούν καλύτερα εκείνοι που αποκτήθηκαν αργά κι ενσωματώθηκαν καθυστερημένα. Όπως ο Αμπντούλ Ατζαγκούν, που για δεύτερο συνεχές παιχνίδι δικαιώνει την απόφαση των ανθρώπων της ομάδας να επενδύσουν στο ταλέντο του. Ο νεαρός Νιγηριανός ήταν αεικίνητος, πολύ δημιουργικός και επικίνδυνος για την αντίπαλη εστία κερδίζοντας δίκαια το χειροκρότημα στο τέλος του αγώνα. Ανεβασμένοι ήταν επίσης ο Μάρκους Μπεργκ, που με εξαιρετικό τελείωμα πέτυχε το γκολ της νίκης, αλλά και ο Ντάνιελ Πράνιτς που «φωνάζει» πως διαθέτει ποιότητα και θα τη δείξει όταν φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Ελπιδοφόρα μηνύματα άφησαν και πάλι οι νεαροί Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης και Ρισβάνης, έστω κι αν ο τελευταίος αποβλήθηκε στο τέλος.

Το βλέμμα στον Εργοτέλη

Περιθώρια για πολλές ανάσες δεν υπάρχουν στον Παναθηναϊκό. Την Τετάρτη στις 20:30 οι «πράσινοι» υποδέχονται στον πρώτο αγώνα για τους «32» του Κυπέλλου τον Εργοτέλη και θέλουν να δώσουν συνέχεια στα καλά αποτελέσματα. Άλλωστε ο θεσμός του Κυπέλλου δεν αφήνει καθόλου αδιάφορη την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος πάντως πιθανότατα θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές. Ο Νίκος Μαρινάκης, που αποχώρησε με ένα σφίξιμο στο δικέφαλο, είναι πιθανό να προφυλαχθεί.

Η συνέχεια στο πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολη, αφού ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει διαδοχικά τον Αστέρα Τρίπολης (εντός) και τον ΠΑΟΚ (εκτός).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x