Stoiximan Super League

«Βλέπει» Κούρεζ η ΑΕΚ

«Ζεστό» είναι το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτηση του Ρόμπερτ Κούρεζ για τον οποίο δεν απαιτούνται πολλά χρήματα για την μεταγραφή του. Σε πρώτο πλάνο και η υπόθεση του στόπερ.

Δύο – τρεις καλές κινήσεις απομένουν στην ΑΕΚ για να κλείσει το ρόστερ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στην Ένωση θέλουν να καλύψουν το κενό που παρατηρείται στη μεσαία γραμμή (στις θέσεις των επιθετικών και των πλάγιων μεσοεπιθετικών), όπου μέχρι στιγμής υπάρχουν οι Μπρέτσεβιτς, Παυλής, Γροντής, Μούργκα και Ραμά (θα ανακοινωθεί όταν πάρει την ελληνική υπηκοότητα).

Ωστόσο, υπάρχει ακόμη μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που απασχολεί τους «κιτρινόμαυρους» και τη Δευτέρα είχε φέρει στο προσκήνιο η SportDay.

Πρόκειται για τον 23χρονο Ρόμπερτ Κούρεζ, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην σλοβενική Αλουμίνι (σε 59 ματς είχε πετύχει 27 γκολ).

Ο Σλοβένος είναι σέντερ φορ, όμως μπορεί να παίξει και πίσω από τον επιθετικό και μπορεί να… χωρέσει στην ίδια ενδεκάδα με τον Ιβάν Μπρέτσεβιτς.

Τον παίκτη γνωρίζει αρκετά καλά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ενώ καλή άποψη για την αξία του έχουν σχηματίσει ο Τραϊανός Δέλλας και ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Επομένως, δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις και να αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή της ΑΕΚ. Την ίδια ώρα, στον «Δικέφαλο» βρίσκονται στην αναζήτηση ενός κεντρικού αμυντικού, με την περίπτωση του Μπρούνο Τσιρίλο να βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Ο Ιταλός φαντάζει ιδανικός να καλύψει το συγκεκριμένο πόστο, όμως χθες αναπτύχθηκε έντονη φημολογία ότι η Ένωση κινείται για να κλείσει άμεσα νεαρό Έλληνα παίκτη με θητεία στις μικρές Εθνικές ομάδες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x