Stoiximan Super League

Βλέπει στόπερ και εξτρέμ

Αν και στον Παναθηναϊκό επιμένουν πως δύσκολα θα γίνει μεταγραφή το Γενάρη, οι «πράσινοι» τσεκάρουν αμυντικούς και εξτρέμ. Ανοικτό το ενδεχόμενο πώλησης παίκτη εφόσον έρθει πρόταση.

Η οικονομική στενότητα αποτελεί το μεγαλύτερο εμπόδιο στην πραγματοποίηση μεταγραφών για τον Παναθηναϊκό. Η διοίκηση Αλαφούζου θέλει να κλείσει τις «τρύπες» του παρελθόντος και να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της απέναντι στην ομάδα, τη στιγμή που μέχρι το τέλος του έτους αναμένεται και ο πρώτος έλεγχος της UEFA.

Από πλευράς του συλλόγου τονίζεται πως δύσκολα θα υπάρξει προσθήκη το Γενάρη, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο και σε κάθε περίπτωση θέλουν να είναι ενημερωμένοι για τις ευκαιρίες της αγοράς, είτε για τη χειμερινή είτε για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Ο Νίκος Νταμπίζας φέρεται να εξετάζει περιπτώσεις αριστεροπόδαρων κεντρικών αμυντικών, αλλά και εξτρέμ. Εφόσον εντοπιστεί κάποια αξιόλογη περίπτωση και σε προσιτή τιμή, ο Παναθηναϊκός δεν θα την αφήσει να πάει χαμένη.

Σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο πώλησης παίκτη, ασφαλώς ο Παναθηναϊκός δεν έχει πολυτέλεια να χάσει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Αν, ωστόσο, προκύψει κάποια καλή πρόταση από το εξωτερικό, πιθανότατα η διοίκηση θα την κάνει δεκτή για να πάρει ανάσες το ταμείο της.

Ανεβάζει στροφές ο Μαρινάκης

Ο Νίκος Μαρινάκης γυμνάστηκε χθες κανονικά και από την Τρίτη θα ανεβάζει στροφές με τον Γιάννη Αναστασίου να τον υπολογίζει κανονικά για το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο. Αντίθετα θα λείψει ο Κλωναρίδης, που είναι ταυτόχρονα τιμωρημένος (μετά την αποβολή του κόντρα στον Άρη) και τραυματίας (ακολουθεί θεραπεία μετά τη θλάση που είχε υποστεί).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x