Stoiximan Super League

«Βλέπουν Χαμαλάινεν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ»

Τον Κάσπερ Χαμαλάινεν έχουν βάλει στο στόχαστρο τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πολωνία.

Αποστολή στην Ολλανδία
Αποστολή στην Ολλανδία
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τον Κάσπερ Χαμαλάινεν φαίνεται πως έχουν βάλει στο στόχαστρο τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με όσα αναφέρουν πολωνικά δημοσιεύματα. Το συμβόλαιο του 29χρονου Φιλανδού ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες και ο ποδοσφαιριστής θα ψάξει να βρει την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του.

«Ο Χαμαλάινεν μπορεί να πάει στην Ελλάδα. Δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ και ο αθλητικός του διευθυντής Φρανκ Άρνεσεν που ενδιαφέρονται, αλλά και ο Παναθηναϊκός», αναφέρει το «poznan.sport.pl» ενώ στη συνέχεια υποστηρίζεται πως ο Παναθηναϊκός είχε κάνει κρούση για τον ποδοσφαιριστή και το περασμένο καλοκαίρι.

Φέτος, με τη φανέλα της Λεχ Πόζναν, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί ήδη σε 31 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις ενώ έχει σκοράρει 9 τέρματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x