Stoiximan Super League

Βόκολος στον bwinΣΠΟΡ FM: «Άλλαξε η νοοτροπία της Λαμίας-Προβάδισμα ο ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα»

Ο Λεωνίδας Βόκολος μίλησε για τη μεταμόρφωση της Λαμίας, αλλά και τη μάχη του πρωταθλήματος.

Στην αλλαγή νοοτροπίας της Λαμίας που από τη μάχη για σωτηρία των προηγούμενων ετών έφτασε να διεκδικεί θέση στα playoffs εστίασε ο Λεωνίδας Βόκολος μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο προπονητής της ομάδας αναφέρθηκε και στη μάχη για τον τίτλο τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ έχει ένα μικρό προβάδισμα.

Αναλυτικά ο Λεωνίδας Βόκολος μίλησε στους Βάιο Τσούτσικα και Μιχάλη Τσόχο για:

-το αν είναι στόχος πλέον για τη Λαμία η είσοδος στα playoffs: «Ο στόχος είναι η αλλαγή νοοτροπίας και να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Επειδή γίνεται μεγάλος ντόρος για την εξάδα και τα playoffs, οτιδήποτε και να συμβεί την ερχόμενη αγωνιστική με τον Αστέρα Τρίπολης έχουμε αρκετά ματς μπροστά μας. Σίγουρα αν καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς θα είναι ένα ακόμη πολύ σημαντικό βήμα για μας. Όμως στο ποδόσφαιρο η θεωρία από την πράξη απέχει πολύ. Έχουμε και οι δύο ομάδες πολύ σημαντικά ματς μπροστά μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε με σοβαρότητα και συγκέντρωση και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε κάνει».

-το πώς άλλαξε η νοοτροπία στη Λαμία: «Η λέξη δουλειά με ακολουθεί από τα χρόνια που ήμουν ποδοσφαιριστής και τώρα που είμαι προπονητής. Η πίστη στο γκρουπ και η δουλειά που γίνεται από πέρσι, είναι αυτή που μπορεί να μας οδηγήσει σε υψηλούς στόχους. Είναι πολύ σημαντικό να περνάς αυτό το μήνυμα στα παιδιά. Η Λαμία κάθε χρόνο πάλευε για τη σωτηρία και δεν είναι εύκολο να αλλάξεις νοοτροπία, να ξεφύγεις από αυτό και να πας για κάτι παραπάνω. Η πολύ μεγάλη επιτυχία είναι ότι το καταφέραμε αυτό. Το ποδόσφαιρο για μένα είναι ισορροπία, όχι μόνο άμυνα ή επίθεση. Πρέπει να κάνεις τους παίκτες να καταλάβουν πως θα παίζουν σε κάθε παιχνίδι με απόλυτο σεβασμό απέναντι σε κάθε αντίπαλο, αλλά όχι φόβο. Η Λαμία φέτος από την αρχή βγάζει μια υγεία αγωνιστική και εξωαγωνιστική. Στα πόδια των παικτών μας είναι να κάνουμε κάτι καλό, είναι βασικό το σύνολο να πηγαίνει καλά».

-το φετινό πρωτάθλημα: «Είναι αμφίρροπο. Αγωνιστικά, ο ΠΑΟΚ έχει ένα μικρό προβάδισμα. Έχει δείξει, τουλάχιστον τις τελευταίες αγωνιστικές, ότι έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο δουλειά, ένα πλήρες ρόστερ και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν λέω ότι θα πάρει σίγουρα το πρωτάθλημα. Οι ομάδες από πίσω είναι καλές, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ακόμη κι ο Ολυμπιακός που είναι πάντα… Ολυμπιακός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x