Stoiximan Super League

Βόκολος: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου»

Για τη διάθεση που έχουν οι παίκτες του να παλέψουν για την παραμονή αλλά και το ντεμπούτο του στον πάγκο της Λαμίας μίλησε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό ο Λεωνίδας Βόκολος.

Την ικανοποίηση του για την εμφάνιση της ομάδας του εξέφρασε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, ο προπονητής της Λαμίας, Λεωνίδας Βόκολος.

Ο Έλληνας τεχνικός ο οποίος κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας της Φθιώτιδας, τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι ποδοσφαιριστές του έδωσαν τα πάντα απέναντι στους Πειραιώτες, ενώ υπογράμμισε ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα αναφορικά με την υπόθεση της παραμονής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νομίζω ότι για πρώτο παιχνίδι σε αρκετά μεγάλο μέρος του παιχνιδιού προσπάθησαν τα παιδιά. Είχαμε ενέργεια στο πρώτο μισάωρο, ήμασταν καλά και βγήκαμε στην κόντρα. Θα μπορούσαμε να βάλουμε γκολ. Δεχθήκαμε γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους.

Ο Ολυμπιακός είναι μια ποιοτική ομάδα, κατάφερε να το διαχειριστεί. Το δεύτερο μέρος ήταν πιο δύσκολα. Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου, κάνανε μεγάλη προσπάθεια. Συνεχίζουμε, έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας»


Για τις αλλαγές που έκανε: «Πάντα παίζουμε για τη νίκη. Οι αλλαγές είναι πάντα για το καλό της ομάδας. Προσπαθούμε να το κάνουμε. Όλα τα παιδιά προσπάθησαν και είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθειά τους».

Για την δύσκολη συνέχεια της Λαμίας: «Θα πρέπει να έχουμε σε μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού την ενέργεια και τη συγκέντρωσή μας. Ειδικά απέναντι σε τέτοιες ομάδες, αν χάσεις τη συγκέντρωσή σου για πέντε λεπτά, είναι πολύ πιθανό να το πληρώσεις, όπως κατά τη γνώμη μου συνέβη και σήμερα. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Τα παιδιά δείχνουν διάθεση. Έχουμε δρόμο μπροστά μας, δεν έχει τελειώσει τίποτα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x