Stoiximan Super League

«Από το άγχος των playouts, έως τη φετινή ''μαγική'' χρονιά»: Το αντίο του Βόκολου στη Λαμία

Το δικό του αντίο στη Λαμία μέσω ανάρτησης στο Instagram είπε ο Λεωνίδας Βόκολος.

Η Λαμία και ο Λεωνίδας Βόκολος δεν θα συνεχίσουν μαζί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με τον Έλληνα τεχνικό να επιβεβαιώνει τα χθεσινοβραδινά ρεπορτάζ που έκαναν λόγο για οριστικό διαζύγιο.

Ο 53χρονος τεχνικός αποχαιρέτησε την ομάδα της Φθιώτιδας μέσω ανάρτησης στα social media, εκεί όπου ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε, τον ιδιοκτήτη, κ. Παπαϊωάννου, ενώ στάθηκε και στη διαδρομή από τα περσινά playouts έως τη φετινή εκπληκτική χρονιά. Τέλος, ανέφερε πως η Λαμία και ο κόσμος της θα έχουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε στην ανάρτησή του:

«Ένα υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Θέλω να ευχαριστήσω τον Κύριο Παπαϊωάννου , τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία για την ευκαιρία που μου έδωσε να βρεθώ στις τάξεις της ομάδας και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε με αποτέλεσμα να ζήσουμε όλοι μαζί μεγάλες συγκινήσεις.

Από το άγχος της περσινής συμμετοχής στα Playouts και την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην μεγάλη κατηγορία, έως την φετινή «μαγική» χρόνια που θα καταγραφεί στην ιστορία της ομάδας ως η πλέον επιτυχημένη της. Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές, που μαζί δώσαμε τη «μάχη» για να μείνει η ομάδα μακριά από κάθε σενάριο υποβιβασμού και ταυτόχρονα καταφέραμε να την φέρουμε στην καλύτερη θέση της ιστορίας της.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ φυσικά και στον κόσμο της ομάδας που μας στήριξε και μας περιέβαλε με αγάπη. Τέλος ευχαριστώ πολύ όλους τους υπαλλήλους και τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία για τη συνεργασία που είχαμε.

Είναι δεδομένο πως η Λαμία και ο κόσμος της, θα έχουν πάντοτε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Εις το επανιδείν
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x