Stoiximan Super League

Προβλημάτισε και πάλι η ΑΕΚ στη ματσάρα του Βόλου

Ο Βόλος τιμώρησε τα αμυντικά κενά της ΑΕΚ και αναδείχθηκε νικητής (4-3) στη φιλική ματσάρα. Δύο γκολ για Τάνκοβιτς και Φερνάντες. Εξαιρετική εμφάνιση από τον Άμραμπατ.

Φιλική ματσάρα με νικητή τον Βόλο ΝΠΣ! Η ομάδα της Μαγνησίας επικράτησε 4-3 στο φιλικό με την ΑΕΚ την Κυριακή (29/8) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, τιμωρώντας τα μεγάλα αμυντικά κενά που είχε η «Ένωση», κυρίως στις μεταβάσεις της.

Από το σύνολο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, το οποίο προβλημάτισε εκ νέου μετά την ήττα (0-1) από τον Αστέρα Τρίπολης, διασώθηκαν μόνο ο εξαιρετικός Νόρντιν Άμραμπατ (δύο ασίστ και συνολικά πολύ καλή εμφάνιση) και ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς, ο οποίος σκόραρε δις. Δύο γκολ και από τον Φερνάντες για τον Βόλο, με την αναμέτρηση να έχει τρία πέναλτι. Διαμαρτυρίες από τον κόσμο του «δικεφάλου» που βρέθηκε στο γήπεδο για την εικόνα της ΑΕΚ.

Βόλος-ΑΕΚ: 4-3

Βόλος-ΑΕΚ: 4-3

Το ματς:

Η ΑΕΚ ήταν περισσότερο δραστήρια στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού. Πίεζε ψηλά, προσπαθώντας να δυσκολέψει το build up των γηπεδούχων. Ωστόσο, σε επίπεδο δημιουργίας είχε περιοριστεί σε στατικές φάσεις (κυρίως κόρνερ) και στις ατομικές προσπάθειες του -εξαιρετικού- Άμραμπατ από τα δεξιά.

Στο 7’ ο Τζαβέλλας προέβη σε καίρια επέμβαση σε αντεπίθεση με προϋποθέσεις για τον Βόλο, με την ΑΕΚ να έχει τις πρώτες της καλές στιγμές στο 13’ και στο 17’. Στην πρώτη ο Τζαβέλλας έπιασε την κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Τάνκοβιτς, με την μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ενώ, στη δεύτερη ο Άμραμπατ απέφυγε με ωραία προσωπική ενέργεια τον προσωπικό του αντίπαλο, με τον Φεράρι να κόβει καίρια σε κόρνερ.

Μετά το 20' ο Βόλος άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς. Μάλιστα, είχε την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία στο 26', όταν το σουτ του Μπαρτόλο πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας της «Ένωσης». Εντέλει, κατάφερε να αξιοποιήσει το καλό του χρονικό διάστημα στο 36'. Ο Σάκχοφ ανέτρεψε τον Ρεγκατέν, με τον Μπαριέντος να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους.

Βόλος-ΑΕΚ: 4-3

Το δεύτερο μέρος άρχισε ιδανικά για τον Βόλο, ο οποίος μόλις ύστερα από τέσσερα λεπτά δράσης (49') έφτασε και σε δεύτερο γκολ. Οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντεπίθεση, ύστερα από έξοχη κάθετη του Φεράρι, με τον Ροσέρο να περνά στον Φερνάντες, που έγραψε το 2-0.

Η ΑΕΚ κατάφερε να μειώσει άμεσα στο 53', όταν ο Άμραμπατ έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, με τον Τάνκοβιτς να πετάγεται διαμορφώνοντας με κεφαλιά το 2-1. Παρόλα αυτά, μόλις τρία λεπτά αργότερα, ο Φερνάντες άδειασε με υπέροχη ντρίπλα τον Τζαβέλλα, για να δώσει εκ νέου δύο τερμάτων (3-1) στην ομάδα του.

Ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος ήταν πολύ υψηλός, η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω, κάτι που μεταφράστηκε και στο σκορ… πόλο που διαμορφώθηκε. Στο 76' ο Τάνκοβιτς μείωσε με πέναλτι, που κέρδισε ο ίδιος, μετά από ανατροπή του Κλέιμαν. Με τον Μάνταλο να φτάνει κοντά στην ισοφάριση στο 79', αλλά τον αντίπαλο πορτιέρε να διώχνει το εξαιρετικό του σουτ.

Βόλος-ΑΕΚ: 4-3

Για να έρθει το εκρηκτικό δίλεπτο (84'-85'). Αρχικά, ο Ρεγκατέν έκανε το 4-2 με εκτέλεση πέναλτι, με τον Ανσαριφάρντ να διαμορφώνει με κεφαλιά το τελικό 4-3, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Άμραμπατ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βόλος ΝΠΣ (Γκιγιέρμο Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος (78' Νίνης), Φερνάντες (89' Βοϊτκόφσκι), Ρεγκατέν, Μπαρτόλο (91' Τερεζίου), Ροσέρο (74' Φαν Βέερτ).

ΑΕΚ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Στάνκοβιτς, Μισελέν, Βράνιες (63' Μήτογλου), Τζαβέλλας, Μιτάι (80' Ραντόνια), Σιμάνσκι (60' Γαλανόπουλος), Λε Ταλέκ, Σάκχοφ (46' Μάνταλος), Τάνκοβιτς, Άμραμπατ, Αραούχο (60' Ανσαριφάρντ).


Διαιτητής: Στέφανος-Βάιος Καλαντζής (ΕΠΣ Θεσσαλίας) Βοηθοί: Παναγιώτης Σακκάς, Σταμάτης Σφυρής (ΕΠΣ Θεσσαλίας) 4ος διαιτητής: Απόστολος Σαρρής (ΕΠΣ Θεσσαλίας).


Δείτε εδώ το live της αναμέτρησης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x