Stoiximan Super League

Ο προπονητής της εξέδρας: Δεν πλήρωσε τα κενά του, έβγαλε συνδυασμούς και έγινε… Βόλος ο Άρης!

Δείτε το Βόλος-Άρης μέσα από τη... ματιά του «προπονητή της εξέδρας».

Υπήρχε και ματς στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και μάλιστα... ματσάρα! Νικητής (1-2) από την έδρα του Βόλου αποχώρησε την Κυριακή (7/11) ο Άρης.

Οι «κίτρινοι» είχαν προβλήματα πίσω, ωστόσο έβγαλαν... ομορφιές μπροστά και μάλιστα χρησιμοποίησαν το αγωνιστικό «όπλο» για το οποίο φημίζεται η ομάδα της Μαγνησίας, το πρέσινγκ.

Διαβάστε σημεία, στα οποία κρίθηκε το παιχνίδι μέσα από τη... ματιά του «προπονητή της εξέδρας»:


Τα αμυντικά κενά που δεν πλήρωσε ο Άρης: Το ότι νίκησε ο Άρης, δεν σημαίνει ότι δεν είχε και ανορθογραφίες η εμφάνισή του. Σημαντικότερη όλων τα κενά που άφηνε στην άμυνα, η οποία ήταν ευάλωτη σε αρκετές από τις βαθιές μεταβιβάσεις του Βόλου. Δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες μ' αυτόν τον τρόπο η ομάδα της Μαγνησίας και αποτελεί ευτύχημα για τους «κίτρινους» ότι δεν το πλήρωσαν.

Το συνδυαστικό ποδόσφαιρο του Άρη: Είναι δεδομένο ότι έχει -πολλή- ποιότητα η επίθεση του Άρη. Ωστόσο, δεν αρκεί πάντα το ατομικό στοιχείο. Οι «κίτρινοι» σήμερα έβγαλαν ωραίους συνδυασμούς, ένας εξ αυτών έφερε και το 0-1.

Πλήρωσε τον Βόλο με το «όπλο» του: Ένα από τα κύρια γνωρίσματα του Βόλου είναι το πρέσινγκ του. Κι όμως στο παιχνίδι του Πανθεσσαλικού όχι μόνο δεν το αξιοποίησε, αλλά είδε τον αντίπαλό του να πετυχαίνει γκολ μ' αυτόν τον τρόπο (το 0-2).

Δύο ματς, δύο γκολ ο Ορόζ: Αποκτήθηκε το καλοκαίρι για να κάνει τη διαφορά, ωστόσο -λόγω τραυματισμού- έπαιξε για πρώτη φορά μόλις την περασμένη Δευτέρα (1/11). Συνολικά δύο ματς, 117' συμμετοχής και δύο γκολ για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

«Καυτός» Γκαρσία: Όλο και ανεβάζει στροφές. Μετά από το πολύ καλό ματς με την ΑΕΚ (πέτυχε γκολ), κόντρα στον Βόλο είχε ακόμα καλύτερη απόδοση (γκολ και ασίστ). Έχει ανάγκη τον καλό Ματέο Γκαρσία ο Άρης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x