Stoiximan Super League

Βόλος-Αστέρας Τρίπολης: Στη μάχη των playouts δίχως ιδιαίτερο άγχος

Βόλος και Αστέρας Τρίπολης αναμετρούνται για την πρώτη αγωνιστική των playouts με τις δύο ομάδες να μην απειλούνται ουσιαστικά.

Για την πρώτη αγωνιστική των playouts Βόλος και Αστέρας Τρίπολης διασταυρώνουν τα ξίφη τους (19/3, 17:15, Cosmote Sport 1) με τις δύο ομάδες ουσιαστικά να απέχουν από την επικίνδυνη ζώνη και θα πρέπει ενόψει της συνέχειας να διαχειριστούν ορθά την κατάσταση.

Ο Βόλος έχει μαζέψει 30 βαθμούς στην 4η θέση, απέχοντας 12 πόντους από τη Λαμία. Σε ακόμη καλύτερη μοίρα ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς έχει συγκεντρώσεις 35 βαθμούς και δεύτερος της βαθμολογίας των play-out.

Από πλευράς φιλοξενούμενων, το απουσιολόγιο είναι μεγάλο και ο Μίλαν Ράσταβατς δεν υπολογίζει τον Μπαράλες που προτιμήθηκε να προφυλαχτεί και εκτός λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα οι Καπίγια και Ινγκλέσιας. Στο ίδιο πνεύμα ο Άλβαρες λόγω καρτών δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ οι Τιλίκα, Χριστόπουλος, Μουνάφο και Τσιφτσής έχουν ίωση (χωρίς να συγκαταλέγονται όλοι στα κρούσματα του covid-19).

Ο Βόλος ουσιαστικά θα παραταχθεί με μόλις μία απουσία, καθώς ο Τσοκάνης είναι τιμωρημένος και δεν θα δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Ρίνερ, Γκιουλέν, Φεράρι, Μπαριέντος, Σοάρες, Ρεγκατέν, Ορός, Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Αντζουλάς, Τασουλής, Κανελλόπουλος, Βαλιέντε, – Ρεγκίς, Σίτο, Ριέρα, Σόνι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x