Stoiximan Super League

Βόλος: Έσπασε το σερί με ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό

Ο Βόλος νίκησε για πρώτη φορά τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό με 2-1, στέλνοντας μήνυμα ενόψει playoffs και προκαλώντας ισχυρό πλήγμα στον Δικέφαλο.

Μεγάλη ανατροπή και ιστορικό αποτέλεσμα στο Πανθεσσαλικό, με τον Βόλο να επικρατεί 2-1 του ΠΑΟΚ και να πανηγυρίζει μια νίκη που άλλαξε τα δεδομένα ενόψει των playoffs της Stoiximan Super League.

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου πέτυχε την πρώτη της νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ στην έδρα της, έπειτα από έξι ήττες και μία ισοπαλία στα προηγούμενα παιχνίδια, επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά και πήρε προβάδισμα μόλις στο 13ο λεπτό με τον Γερεμέγιεφ, δείχνοντας ότι ελέγχει το παιχνίδι. Ωστόσο, η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική.

Λάθη στην άμυνα, έλλειψη συγκέντρωσης και κακές επιλογές έδωσαν την ευκαιρία στον Βόλο να αντιδράσει και να φτάσει στην ανατροπή, εκμεταλλευόμενος κάθε αδυναμία των φιλοξενούμενων.

Η επικράτηση αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς μέχρι χθες ο Βόλος δεν είχε καταφέρει να κερδίσει τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό. Η μοναδική του επιτυχία απέναντι στον «Δικέφαλο» είχε έρθει πέρυσι στην Τούμπα.

Παράλληλα, η ομάδα της Μαγνησίας εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο γκρουπ 5-8, ολοκληρώνοντας με ιδανικό τρόπο την κανονική διάρκεια.

Για τον ΠΑΟΚ, το αποτέλεσμα αφήνει πικρή γεύση, παρά το γεγονός ότι η ομάδα συνεχίζει να διατηρεί υψηλά επιθετικά στάνταρ. Το γκολ του Γερεμέγιεφ σηματοδότησε ακόμη μία σεζόν με τουλάχιστον 50 γκολ στο πρωτάθλημα, επίδοση που επαναλαμβάνεται για τέταρτη φορά την τελευταία πενταετία.

Ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό για να αποτρέψει ένα «βαρύ» αποτέλεσμα, που δημιουργεί προβληματισμό ενόψει της μάχης των playoffs.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x