Stoiximan Super League

Βόλος: «Δεν δίνουμε εισιτήρια ούτε στους φιλάθλους μας με τον Άρη»

Τα περυσινά επεισόδια αλλά και η εκκρεμοδικία που υπάρχει έκτοτε οδήγησαν τον Βόλο στην απόφαση να μην δώσει εισιτήρια όχι μόνο στους φίλους του Άρη αλλά και στους δικούς του, όπως έκανε γνωστό.

Ο Βόλος εξήγησε μέσω ανακοίνωσής του την απόφαση να μην δοθούν εισιτήρια για την προσεχή εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη όχι μόνο στους φίλους των «κίτρινων» αλλά ούτε και στους… δικούς του!

Θυμίζοντας σε αυτήν αφενός τα επεισόδια που είχαν λάβει χώρα πέρυσι στο «Πανθεσσαλικό στάδιο», στον μεταξύ τους αγώνα και αφετέρου την εκκρεμοδικίας της ομάδας της Μαγνησίας με τον Άρη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Αρη στο Πανθεσσαλικό στάδιο, ΔΕΝ θα διατεθούν εισιτήρια ούτε στους φιλοξενούμενους φιλάθλους αλλά ούτε και στους φίλους της ομάδας μας.

Κι αυτό συμβαίνει, για λόγους ασφαλείας λόγω των εκτεταμένων επεισοδίων στον αγώνα της περσινής περιόδου με τον Αρη, καθώς επίσης και εξαιτίας της εκκρεμοδικίας με την ΠΑΕ Αρης για τις ζημιές που προκάλεσαν οι οπαδοί της στο Πανθεσσαλικό στάδιο και για τα οποία δεν ανέλαβε την ευθύνη.

Ως εκ τούτου, στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου θα μπορούν να εισέρχονται ΜΟΝΟ οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι έχουν το δικαίωμα να προμηθευτούν και ένα επιπλέον ονομαστικό εισιτήριο στο οποίο θα αναγράφεται το ΑΜΚΑ και ο αριθμός ταυτότητας και με την απαραίτητη προϋπόθεση ο κάτοχος του να είναι κάτοικος Βόλου.

Παράλληλα θα λειτουργήσει η παιδική εξέδρα όπου θα φιλοξενηθούν μόνο παιδιά ηλικίας έως 13 χρόνων και τα οποία θα εισέρχονται δωρεάν.
Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν να προμηθευτούν το ένα επιπλέον εισιτήριο από τα γραφεία της ΠΑΕ από Τετάρτη μέχρι Παρασκευή 9.00 π.μ. – 5.00 μ.μ. και το Σάββατο 10.00 π.μ. – 3.00 μ.μ.

Την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού σταδίου θα παραμείνουν κλειστά, ενώ δεν θα λειτουργήσει ούτε η έκδοση ηλεκτρονικών εισιτηρίων μέσω της VIVA».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x