Stoiximan Super League

Βόλος-Ιωνικός: Σε διαφορετικό μομέντουμ, αλλά και οι δύο για το «τρίποντο»

Τη νίκη έχουν ως στόχο οι Βόλος και Ιωνικός, στην αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού Σταδίου, που ολοκληρώνει το βράδυ της Κυριακής (18/9, 21:00) το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Super League 1.

Με την αναμέτρηση Βόλος-Ιωνικός ρίχνει αυλαία η 5η αγωνιστική της Super League 1, το βράδυ της Κυριακής (18/9, 21:00). Σε διαφορετικό μομέντουμ οι δύο ομάδες, ωστόσο αμφότερες θέλουν τη νίκη κι όχι μόνο για… τυπικούς λόγους.

Οι γηπεδούχοι έχουν πραγματοποιήσει πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Κυρίως όμως στις εκτός έδρας αποστολές τους κι αυτό διότι μετά το μεγάλο «διπλό» (0-1) επί της ΑΕΚ, την περασμένη αγωνιστική πήραν βαθμό (1-1) στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά, ψάχνουν ακόμη το πρώτο τους «τρίποντο» στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, καθώς έως τώρα μετρούν την ισοπαλία (3-3) με τον Αστέρα Τρίπολης και την ήττα (0-1) από τον ΟΦΗ. Έτσι, πλέον βρίσκονται στην 8η θέση με 5 πόντους.

Από την άλλη, οι «κυανόλευκοι» έχουν πραγματοποιήσει κακό «μπάσιμο» τόσο από άποψη βαθμών -έχουν μόλις έναν όντας ουραγοί μαζί με τον Λεβαδειακό- όσο και εμφανίσεων (παρά τα θετικά δείγματα σε ορισμένες εξ αυτών). Η ήττα (1-4) την περασμένη αγωνιστική από τον Ατρόμητο ήταν πολύ βαριά, ειδικά για τα όσα μάς είχαν συνηθίσει από πέρυσι. Ως εκ τούτου, η πρώτη νίκη για τους Νικαιώτες κρίνεται επιβεβλημένη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Κώστας Μπράτσος συμπεριέλαβε στην αποστολή του Βόλου τον νεαποκτηθέντα (με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ), Γιώργο Κούτσια, ενώ εκτός έμεινε ο ανέτοιμος Νοκέρτ. Σε ό, τι αφορά τους φιλοξενούμενους, ο Δημήτρης Σπανός πήρε μαζί του όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, με την τελική 20άδα να γνωστοποιείται πριν το ματς.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 2 HD, ραδιοφωνικά από το bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ θα υπάρχει live ενημέρωση από το sport-fm.gr.

Πιθανές ενδεκάδες:


Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν – Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα – Τσοκάνης, Μπαριέντος – Πάολο Φερνάντες, Ντέλετιτς, Μεθκίδα – Οζέγκοβιτς.

Iωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης – Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Μίλο – Μύγας, Φαντιγκά, Κάνιας, Βαλεριάνος – Άοσμαν, Μεντόσα – Μάντζης.

Διαιτητής: Σπυρίδων Ζαμπαλάς
Βοηθοί: Αθανάσιος Θανασιάς, Παντελής Σπυρόπουλος
4ος διαιτητής: Φώτης Πολυχρόνης
VAR: Στέφανος Κουμπαράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x