Stoiximan Super League

Βόλος-Κηφισιά: Σκληρή μάχη στο Πανθεσσαλικό

Ο Βόλος υποδέχεται την Κηφισιά στο Πανθεσσαλικό (20:30) για τη 13η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Stoiximan Super League.

Παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα στον Βόλο και την Κηφισιά στο πλαίσιο της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου στη Stoiximan Super League.

Σέντρα στις 20:30 με τηλεοπτική μετάδοση από Cosmote Sport 2, ραδιοφωνική περιγραφή στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και live ενημέρωση στο sport-fm.gr.

Οι Θεσσαλοί είναι ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, αφού βρίσκονται στην 5η θέση με 21 βαθμούς, ισοβαθμώντας με τον Λεβαδειακό (21β.) που είναι στην πρώτη τετράδα. Από την άλλη, η ομάδα των Βορείων Προαστίων βρίσκεται στην 8η θέση με 15 βαθμούς.

Σε τρομερό φεγγάρι βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Βόλος. Στα τελευταία του πέντε παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο μετράει τέσσερις νίκες και μόλις ήττα, αυτή στην έδρα του από τον Λεβαδειακό (2-1). Προέρχεται από την ηχηρή εξάρα (6-0) κόντρα στο Αιγάλεω για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson, με την οποία σφράγισε την πρόκρισή του στα playoffs της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Χουάν Φεράντο στην τελευταία της αγωνιστική υποχρέωση στο πρωτάθλημα πήρε σπουδαίο εκτός έδρας διπλό (0-1) κόντρα στον ΟΦΗ χάρη στο τέρμα του Λάζαρου Λάμπρου, ο οποίος βρίσκεται σε τρομερή φόρμα με τέσσερα γκολ στα τελευταία του επτά παιχνίδια.

Ο Ισπανός προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κάρλες Σόρια, μιας και ο δεξιός μπακ του Βόλου ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού.

Αναλυτικά η αποστολή του Βόλου: Σιαμπάνης, Γραμματικάκης, Μύγας, Χέρμανσον, Κάργας, Τριανταφύλλου, Φορτούνα, Τασιούρας, Τσοκάνης, Γρόσδης, Κόμπα, Βαϊνόπουλος, Μπουζούκης, Κύρκος, Μαρτίνες, Πίντσι, Τζόκα, Ασεχνούν, Χουάνπι, Λάμπρου, Μακνί, Χάμουλιτς.

Στην αντίπερα όχθη, η Κηφισιά μεσοβδόμαδα ηττήθηκε 1-0 στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό, αλλά εξασφάλισε την παρουσία της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Όσον αφορά το πρωτάθλημα επέστρεψε στις νίκες, μετά από δύο σερί ήττες, με το 3-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό. Σκόραραν για το σύνολο του Σεμπάστιαν Λέτο οι Λαρουσί (δις) και Πόμπο.

Τρεις απουσίες έχει να διαχειριστεί ο Αργεντινός τεχνικός. Ο Λούκας Βιγιαφάνιες παρέμεινε εκτός λόγω του κατάγματος στο ζυγωματικό που υπέστη στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ενώ εκτός λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό έμεινε ο Ματίας Εσκιβέλ. Για λόγους τακτική δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Διαμαντής Χουχούμης.

Ωστόσο, ο Λέτο θα έχει στη διάθεσή του τον Ανδρέα Τεττέη, που εξέτισε την τιμωρία του στο ματς με τον Πανσερραϊκό, αλλά και τον Κωνσταντίνο Ρουκουνάκη, ο οποίος αποβλήθηκε με την ομάδα των Σερρών και δεν αγωνίστηκε με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η αποστολή της Κηφισιάς: Ξενόπουλος, Ρόμπερτς, Ραμίρεζ, Σιμόν, Μποτία, Πέτκοφ, Μαϊντάνα, Ούγκο Σόουζα, Πόκορνι, Λαρουσί, Σμπώκος, Πόμπο, Έμπο, Ρουκουνάκης, Ντίας, Ρούμπεν Πέρεθ, Αμανί, Αντόνισε, Τζίμας, Τεττέη, Ζέρσον Σόουζα, Παντελίδης, Μούσιολικ, Χριστόπουλος.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Βόλος (Χουάν Φεράντο): Σιαμπάνης - Μύγας, Χέρμανσον, Κάργας, Τασιούρας - Μαρτίνες, Κόμπα - Πίντσι, Τζόκα, Λάμπρου – Μακνί

Κηφισιά (Σεμπάστιαν Λέτο): Ραμίρες - Σιμόν, Πετκόφ, Πόκορνι, Λαρουσί - Έμπο, Πέρεθ, Πόμπο - Παντελίδης, Μουσιόλικ, Τεττέη.

Διαιτητής: Τσακαλίδης
Βοηθοί: Κωσταράς, Κόλλιας
4ος: Μπακογιάννης
VAR: Κουμπαράκης, Πουλικίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x