Stoiximan Super League

Πεντάμορφος Βόλος στην αυλαία της σεζόν, σκόρπισε τον ΟΦΗ!

Ο Βόλος επικράτησε με 5-0 επί του ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό και έκλεισε τη σεζόν με ωραίο τρόπο.

Με τον πιο όμορφο τρόπο έκλεισε τη σεζόν ο Βόλος, καθώς επικράτησε με 5-0 επί του ΟΦΗ στην 7η και τελευταία αγωνιστική των playouts της Super League, ενώ οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που από την αρχή της αναμέτρησης, μπήκαν για να πάρουν τη νίκη.

Στο μυαλό του κόουτς:
Ο Κώστας Μπράτσος παρέταξε την ομάδα του σε σχηματισμό 4-3-3, με τον Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια. Στην αμυντική τετράδα επέλεξε να βάλει τους Φερράρι, Τριανταφύλλου, Άλχο και Γκουλέν, τη μεσαία γραμμή συμπληρώνουν οι Μπαριέντος, Τσοκάνης και Μεταξάς, ενώ στην επίθεση είχε τους Ροσέρο και Φερνάντες στα άκρα και Φαν Βέερτ στην κορυφή της επίθεσης.

Από την πλευρά του ΟΦΗ, ο Νίκος Νιόπλιας επέλεξε σχηματισμό 3-5-2 με τον Μανδά κάτω από τα δοκάρια. Ηαμυντική τριάδα αποτελούταν από τον Πασαλίδη, τον Βούρο και τον Διαμαντή, στην μεσαία γραμμή ήταν η πεντάδα με Ουές, Ντε Γκουζμάν, Μεγιάδο, Μπουζούκη και Μπαλογιάννη, ενώ στην επίθεση σε ρόλο δεκαριού ο Τοράλ με τον Ντουρμισάι στην κορυφή της επίθεσης.

Το ματς:
Καλύτερος ήταν στο πρώτο ημίχρονο ο Βόλος, καθώς κατάφερε να σπάσει την πίεση που άσκησε από τα πρώτα λεπτά ο ΟΦΗ. Μάλιστα, κατάφερε να προηγηθεί σχετικά νωρίς στην αναμέτρηση, με τον Τόμας Φαν Βέερτ να περνάει τον Βούρο και με ωραίο πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα στο 12ο λεπτό.



Από εκείνο το σημείο η ομάδα του Νίκου Νιόπλια, έψαξε τον τρόπο για να ισοφαρίσει, ωστόσο η άμυνα των γηπεδούχων έκανε εξαιρετική δουλειά και κατάφερε να κρατήσει το μηδέν. Ο Βόλος διπλασίασε το σκορ, με τον Φαν Βέερτ να πετυχαίνει δεύτερο γκολ και το 17ο μέσα στην σεζόν, στο 29’.



Στο 36΄ο Πραξιτέλης Βούρος έκανε φάουλ πάνω στον Ροσέρο, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Πάολο Φερνάντες και με απευθείας σουτ, έστειλε τη μπάλα στην εστία χωρίς να αφήσει περιθώρια στον Χρήστο Μανδά να αποκρούσει.



Με τον Βόλο να είναι μπροστά στο σκορ, ο Νιόπλιας έκανε δύο κινήσεις στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Συγκεκριμένα πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Φελίπε και τον Τσιλιανίδη, πράγμα που έδειχνε να έχει αποτέλεσμα για τους Κρητικούς.

Κόντρα στην εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου, ο Βόλος κέρδισε ένα φάουλ στο 65' με τον Φερνάντες να είναι αυτός που ανέλαβε και πάλι την εκτέλεση του, έστειλε την μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Ροσέρο πήδηξε ψηλότερα απ' όλους για να γράψει το 4-0.



Ενώ ο Βόλος είχε αρχίσει να ρίχνει τον ρυθμό του, σε μια αντεπίθεση ο Φαν Βέερτ έκανε μια κούρσα απόδεξιά, έβγαλε μια σέντρα με αποδέκτη τον Ροσέρο, που στο 81' διαμόρφωσε το τελικό 5-0 για τον Βόλο.



MPV: Κέβιν Ροσέρο, καθώς πέρα από τα δύο γκολ που πέτυχε σήμερα έχει καταφέρει σε όλη την διάρκεια του αγώνα να κερδίσει μονομαχίες, είναι αυτός που κερδίζει το φάουλ στο 36' με το οποίο έγινε και το 3-0, αλλά και το φάουλ από το οποίο ήρθε το πρώτο του προσωπικό τέρμα στον αγώνα και το τέταρτο της ομάδας του.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Bόλος (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Τριανταφύλλου, Γκιουλέν, Φεράρι, Άλχο, Μπαριέντος, Μεταξάς, Τσοκάνης, Ροσέρο, Φερνάντες, Φαν Βέερτ

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Μαντάς, Ουές, Διαμαντής, Βούρος, Πασαλίδης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Ντε Γκούζμαν, Μπουζούκης, Τοράλ, Ντουρμισάι

Διαιτητές
Πρώτη διαιτητής: Ελένη Αντωνίου

Βοηθοί: Χρυσούλα Κουρομπύλια, Ιορδάνης Απτόσογλου

4ος Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x