Stoiximan Super League

Βόλος-ΟΦΗ: Για να σπάσουν το αρνητικό σερί οι γηπεδούχοι, ψάχνουν ακόμα το πρώτο τους διπλό οι φιλοξενούμενοι

Βόλος και ΟΦΗ κοντράρονται (15:00) στο Πανθεσσαλικό, για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League!

Βόλος και ΟΦΗ θα τεθούν αντιμέτωποι σήμερα (15:00, Cosmote Sport 2, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr) στο Πανθεσσαλικό, στην αναμέτρηση με την οποία θα ανοίξει η αυλαία της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League!

Χωρίς νίκη μέσα στο 2024 η ομάδα της Μαγνησίας, πήρε το τελευταίο της τρίποντο στις 17 του περασμένου Δεκέμβρη, όταν είχε επικρατήσει με 2-1 στην έδρα της Λαμίας. Έκτοτε «τρέχει» αρνητικό σερί έντεκα διαδοχικών αγώνων για πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχοντας 8 ήττες και 3 ισοπαλίες. Έρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 2-0 στη Θεσσαλονίκη και στην έδρα του Άρη, ενώ πλέον ισοβαθμεί με ΠΑΣ Γιάννινα και Κηφισιά στην τελευταία θέση και δύο βαθμούς μακριά από τον 11ο Παναιτωλικό.

Την περασμένη Κυριακή (25/2) έκατσε για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας ο Χρήστος Κόντης, έχοντας αντικαταστήσει τον Άνχελ Λόπεθ, ενώ για τη σημερινή αναμέτρηση ο 48χρονος τεχνικός έχει να διαχειριστεί μόνο την απουσία του Γκλάβτσιτς, ο οποίος τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε αναγκαστικά στο 36ο λεπτό του αγώνα με τον Άρη.

Η αποστολή του Βόλου: Κόβατς, Κόστιτς, Άλχο, Μύγας, Σιέλης, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Ράσιτς, Λούνα, Κίτσος, Μπαριέντος, Τσοκάνης, Τρουιγιέ, Μπερτόγλιο, Ντε Καμπς, Ολιβέρα, Κόμπα, Ασεχνούν, Μωραΐτης, Γκαρσία.

Από την άλλη ο ΟΦΗ, πριν από τρεις μέρες βρέθηκε να χάνει με 2-0 από το 20ό λεπτό της εκτός έδρας αναμέτρησής του με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καταφέρνοντας να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας! Όντας σαφώς ανώτεροι στο δεύτερο 45λεπτο, οι Κρητική κατάφεραν να ισοφαρίσουν για το τελικό 2-2, χάρη σε δύο γκολ του Μπάκιτς, στο 68’ και στο 83’, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Είχε προηγηθεί η επιβλητική νίκη με 4-0 επί του Πανσερραϊκού στο «Γεντί Κουλέ», στο ντεμπούτο του Τραϊανού Δέλλα στην τεχνική του ηγεσία, ενώ σήμερα ο ΟΦΗ θα ψάξει την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα (έχει 5 ισοπαλίες και 7 ήττες μέχρι τώρα)! Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Μπάκιτς, Τοράλ, ο τραυματίας Μπρεσάν, μαζί με τους μακροχρόνια απόντες Γιαννούλης, Σωτηρίου, Αδαμάκης, Θεοδοσουλάκης, Καλαφάτης, Κουτεντάκης και Σημανταράκης, ενώ από την άλλη επέστρεψε ο Λάρσον, έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Μπάουμαν, Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Λάρσον, Θοράρινσον. Αμπάντα, Λουκάο, Λαμπρόπουλος, Βούρος, Γκαγιέγος, Γκλάζερ, Μεγιάδο, Αποστολάκης, Νέιρα, Ριέρα, Μπακού, Μοσκέρα, Χιμένεθ, Ισέκα, Φελίπε.

Η συνάντηση των δύο ομάδων για τον πρώτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος, τον περασμένο Νοέμβριο στο Ηράκλειο της Κρήτης, είχε ολοκληρωθεί ισόπαλη 1-1, με τον Βόλο να ανοίγει το σκορ στο 42’ με τον Κόμπα, αλλά να παίζει με παίκτη λιγότερο από το 45’+1’ λόγω αποβολής του Γκαρσία, βλέποντας τον ΟΦΗ να ισοφαρίζει με γκολ του Θοράρινσον στο 60’. Σήμερα, οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες για 14η φορά, με τον Βόλο να έχει 5 νίκες, τον ΟΦΗ 4, ενώ 4 παιχνίδια ολοκληρώθηκαν ισόπαλα.

Πιθανές ενδεκάδες:

Βόλος (Κόντης): Κόβακς - Άλχο, Ασλανίδης, Σιέλης, Λούνα - Ντε Καμπς, Μπαριέντος - Κόμπα, Τρουιγιέ, Μπερτόγλιο - Γκαρσια

ΟΦΗ (Δέλλας): Μπάουμαν - Λάρσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Θοράρινσον - Μεγιάδο, Γκαγιέγκος - Μπακού, Νέιρα, Ριέρα- Φελίπε

Διαιτητής: Ανδριανος
Βοηθοί: Πάτρας, Τοροσιάδης
Τέταρτος: Κατσικογιάννης
VAR: Γκορτσίλας, Κωνσταντίνου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x