Stoiximan Super League

Πασούλες από τους παίκτες Βόλου και Ολυμπιακού στο «Πανθεσσαλικό», το… έληξαν ως σεβασμό στον τραυματισμό του Κόστιτς!

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και του Βόλου αποφάσισαν να μην… παίξουν καθόλου μετά την επανέναρξη, αλλάζοντας μερικές πάσες για να ολοκληρωθεί το ματς νωρίτερα απ' ότι αναμενόταν!

Με τον δικό τους τρόπο αποφάσισαν να… λήξουν το επεισοδιακό παιχνίδι στο «Πανθεσσαλικό» οι ποδοσφαιριστές του Βόλου και του Ολυμπιακού!

Σε μια σπουδαία κίνηση και από τις δύο ομάδες, αποφασίστηκε να κάνουν πάσες για λίγα λεπτά μετά την επανέναρξη. Διότι θέλησαν να σεβαστούν τον τραυματισμό που είχε στα μάτια του και δεν έβλεπε καλά ο κίπερ του Βόλου, Κόστιτς, και θα ήταν… unfair να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι.




Κάπως έτσι, για περίπου δύο λεπτά, έγιναν πάσες από τις δύο ομάδες και… καμία επίθεση, με τον Τάσο Παπαπέτρου να λήγει την αναμέτρηση ένα λεπτό νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 90’+7’, παρότι ο χρόνος των καθυστερήσεων ήταν έξτρα οκτάλεπτο!

Υπενθυμίζουμε πως ο Κόστιτς είχε αποχωρήσει υποβασταζόμενος, έχοντας πρόβλημα στην όρασή του μετά την χρήση χημικών και δακρυγόνων από την αστυνομία, το οποίο έκανε αποπνικτική την ατμόσφαιρα!


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x