Stoiximan Super League

Έδωσε προβάδισμα στον Ολυμπιακό ο Ζότα Σίλβα και αφιέρωσε το γκολ στον Ελ Κααμπί

Ο Ζότα Σίλβα μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί και το αφιέρωσε στον Μαροκινό φορ, γράφοντας το 0-1 για τον Ολυμπιακό στον Βόλο.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Ζότα Σίλβα έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό απέναντι στον Βόλο, όμως ο πανηγυρισμός του επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Στο 43ο λεπτό ο Μαροκινός επιθετικός βρέθηκε απέναντι από τον Μάριο Σιαμπάνη, με τον τερματοφύλακα του Βόλου να βγαίνει από την εστία του για να απομακρύνει την μπάλα. Οι δύο παίκτες συγκρούστηκαν πολύ άσχημα, με τον Ελ Κααμπί να σφαδάζει και να αποχωρεί από το γήπεδο για να μεταφερθεί απευθείας στο νοσοκομείο.

Ο Τζήλος υπέδειξε πέναλτι υπέρ του Βόλου και ο Ζότα Σίλβα ανέλαβε την εκτέλεση. Ο Πορτογάλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και αμέσως έδειξε προς τον κόσμο το «9», αφιερώνοντας το γκολ στον Ελ Κααμπί.





Βόλος-Ολυμπιακός: Το γκολ του Ζότα Σίλβα και το αφιέρωσε

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x