Stoiximan Super League

Ανακοίνωσε Κότνικ κι άλλους δύο ο Μπέος, πρόταση για πώληση του Μήτογλου

Την επιστροφή του Μάτιτς Κότνικ στην Ελλάδα για λογαριασμό του Βόλου ανακοίνωσε ο Αχιλλέας Μπέος, που γνωστοποίησε τη συμφωνία και με άλλους δύο παίκτες.

Εκτός από τη συμφωνία με τον προπονητή, Γκιγέρμε Αμπασκάλ, ο Αχιλλέας Μπέος σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «H ώρα του Βόλου» στο κανάλι ΤRT, αποκάλυψε και τις πρώτες μεταγραφές για την ομάδα του Βόλου.

Ο πρώτος είναι ο 30χρονος Σλοβένος τερματοφύλακας, Μάτιτς Κότνικ, που από το 2017 έως το 2020 πραγματοποίησε πολύ καλές σεζόν με τον Πανιώνιο και πλέον θα επιστρέψει στην Ελλάδα, έπειτα από μία σεζόν στην Μπρέσια με την οποία είχε μόλις μία συμμετοχή, καθώς ήταν ο αναπληρωματικός γκολκίπερ.

Ο δεύτερος παίκτης που έχει συμφωνήσει είναι ο 30χρονος Ολλανδός επιθετικός, Τομ Φαν Βέερτ, που έπαιζε στην Άαλμποργκ, έχοντας 6 γκολ σε 32 συμμετοχές και αναμένεται να πάρει τη θέση του Δουβίκα στην κορυφή της επίθεσης, που έχει μεταγραφεί ήδη στην Ουτρέχτη.

Η τρίτη μεταγραφή είναι αυτή του 22χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού, Πάολο Φερνάντες, που αγωνιζόταν στην Καστεγιόν και είχε 12 συμμετοχές και ένα γκολ. Μάλιστα, είχε αρχίσει την καριέρα του από τις μικρές ομάδες της Μάντσεστερ Σίτι.

Τέλος, ο Αχιλλέας Μπέος αποκάλυψε ότι υπάρχει πρόταση για να παραχωρηθεί ο Γεράσιμος Μήτογλου σε ομάδα του εξωτερικού, χωρίς όμως να επεκταθεί για το αν τελικά θα αποχωρήσει από τον Βόλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x