Stoiximan Super League

Επιβλήθηκε του ΠΑΣ Γιάννινα και έκλεισε ραντεβού με ΟΦΗ ο Βόλος

Φιλική νίκη με 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα πανηγύρισε ο Βόλος, παίρνοντας την πρόκριση στο τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διεξάγεται στο «Πανθεσσαλικό»!

Τη φιλική νίκη με 2-0 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα πανηγύρισε ο Βόλος, κλείνοντας ραντεβού με τον ΟΦΗ στον τελικό του φιλανθρωπικού τουρνουά που διεξάγεται στο «Πανθεσσαλικό»!

Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι από τους αντιπάλους τους στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και δικαίως πήραν τη νίκη, ενώ ο ΠΑΣ έδειξε ότι θέλει αρκετή δουλειά ακόμα ενόψει της έναρξης της φετινής Super League.

Άσχημο το ξεκίνημα του αγώνα για τους Γιαννιώτες, αφού στα πρώτα λεπτά ο Πέδρο Κόντε ένιωσε ενοχλήσεις στην γάμπα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αντικατασταθεί (περισσότερο για προληπτικούς λόγους) από τον Θανάση Στάικο.

Ο ΠΑΣ ήταν εκείνος που έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα στο 16', με τον Παμλίδη να βρίσκει με ωραία κάθετη τον Ροσέρο και εκείνον να σεντράρει για τον Κύρκο, ο οποίος πήρε την κεφαλιά αλλά είδε τον Κλέιμαν να τους αρνείται το γκολ με ωραία επέμβαση. Στο 21 ' ο Πάολο Φερνάντες έκανε το ένα-δύο με τον Φαν Βέερτ και βγήκε τετ-α-τετ με τον Πριόρ, αλλά άνοιξε πολύ το κοντρόλ του και η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του ΠΑΣ.

Στη συνέχεια ο Βόλος πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 32', όταν ο Πάολο Φερνάντες κέρδισε φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση και δικαιώθηκε, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με εντυπωσιακό τρόπο για το 1-0.



Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα άλλαξε τους 10 από τους 11 ποδοσφαιριστές του, ενώ ο Βόλος συνέχισε με τους βασικούς του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι Θεσσαλοί να διατηρήσουν στα χέρια τους τα ηνία του ματς.

Στο 58' ο Μπαριέντος προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Σούλη με σουτ από πολύ πλάγια θέση, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ πρόλαβε να επέμβει τελευταία στιγμή, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο ΠΑΣ έφτασε κοντά στην ισοφάριση, αλλά ο Κλέιμαν απέκρουσε εντυπωσιακά κεφαλιά του Μπακαλιάννη, μετά από κόρνερ του Κύρκου.

Στο 63' μετά από όμορφη σέντρα του Λούνα, ο Άλχο βρέθηκε ολομόναχος αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με δυνατή κεφαλιά, ενώ στο 66' ο Βόλος ευτύχησε να προηγηθεί με 2-0. Μετά από συνεργασία του Πάολο Φερναντες με τον Φαν Βέερτ, ο τελευταίος έκανε το συρτό γύρισμα από τα δεξιά και ο Βίκτορ Φερνάντεζ χρίστηκε σκόρερ, με προβολή.



Αυτό το 2-0 έμεινε μέχρι τέλους, με τον ρυθμό να πέφτει κατακόρυφα έως το φινάλε. Έτσι, ο Βόλος θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στον τελικό του φιλικού αυτού τουρνουά, την ερχόμενη Τρίτη (9/8).

Βόλος (Όσβαλντ Τανσό): Κλέιμαν, Άλχο, Λούνα, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ματίγια, Εσκοβάλ, Σιέλης, Βίκτορ Φερνάντεθ, Πάολο Φερνάντες, Φαν Βέερτ.

Αγωνίστηκαν και οι Ουεντραόγκο, Ντέλετιτς, Τάχατος, Σταμένκοβιτς, Τσέλιος, Λούνα, Μπαριέντος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Πριόρ, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Ριένστρα, Τζίμας, Ροσέρο, Κύρκος (70’ Ρίζος), Παμλίδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Σούλης, Τσάβος, Ποζνάνσκι, Μπαγκαλιάνης, Κιάκος, Αλ. Λώλης, Τσίρης, Λιάσος, Μπιλμπάο, Μορέιρα, Ν. Λώλης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x