Stoiximan Super League

Μπράτσος: «Ήμασταν τυχεροί που δεν ισοφαριστήκαμε στο τέλος»

Tυχερή που δεν ισοφαρίστηκε χαρακτήρισε την ομάδα του ο προπονητής του Βόλου, Κώστας Μπράτσος, επί του Βόλου, με τον Έλληνα τεχνικό να αναφέρεται και στην επικείμενη αποχώρηση του Φερνάντες.

Στην αντίδραση των παικτών του μετά το 2-0 στάθηκε ο προπονητής του Βόλου, Κώστας Μπράτσος, στην κάμερα της Cosmote TV. Ο τεχνικός της ομάδας της Μαγνησίας, τόνισε ότι οι γηπεδούχοι στάθηκαν τυχεροί που δεν δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης από τον ΠΑΣ στο τέλος, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Πάολο Φερνάντες που θα αποχωρήσει με προορισμό την ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Μπράτσου:

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αγχωμένοι, το δείξαμε αυτό ενώ μπορούσαμε να έχουμε καθαρές ευκαιρίες, μόνοι δεν τις δημιουργούσαμε. Το διορθώσαμε στο β’ ημίχρονο αλλά μετά στο σημείο που θα έπρεπε να είμαστε κυνικοί, πράγμα που το είχαμε κάνει σε προηγούμενα παιχνίδια, να κρατήσουμε τη μπάλα, να ελέγξουμε τον ρυθμό, αλλά ήμασταν παρορμητικοί, δεχθήκαμε αυτό το γκολ και η κατάληξη ήταν να υποφέρουμε και να είμαστε και τυχεροί που δεν ισοφαριστήκαμε.

Τα πάντως, παιδιά αξίζουν τα θερμά μου συγχαρητήρια, δίνουν κατάθεση ψυχής, αυτοί έχουν φέρει την ομάδα έως εδώ».


Για τον Φερνάντες ανέφερε:
«Πάντα ο Βόλος είναι μια ομάδα που ωθεί τους ποδοσφαιριστές για το βήμα παραπάνω, ο Πάολο είναι ένας από αυτούς και ο ίδιος το γνωρίζει ότι αυτό το οφείλει σε τεράστιο βαθμό και στους συμπαίκτες του. Του ευχόμαστε να είναι υγιείς και να εκπληρώσει τα όνειρα του όπως αυτός επιθυμεί».

https://imthumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMi8xMS8xMC8xOS8wN18yNV82MzZkNGJlZDI5MDEyLmpwZw==/profile:player-960x540/image.jpg

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x