Stoiximan Super League

Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα: Μονόπλευρο βαθμολογικό κίνητρο στο Πανθεσσαλικό

Βόλος και ΠΑΣ Γιάννινα κοντράρονται στο Πανθεσσαλικό για την 26η αγωνιστική της Super League Interwetten, με ουσιαστικό βαθμολογικό κίνητρο να υπάρχει μόνο από πλευράς Ηπειρωτών.

Αναμέτρηση με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον στο Πανθεσσαλικό, αφού ο φιλοξενούμενος ΠΑΣ Γιάννινα θα ψάξει τη νίκη που θα του χαρίσει και το εισιτήριο για τα πλέι οφ, σε περίπτωση που ο Αστέρας Τρίπολης δεν καταφέρει να νικήσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Να θυμίσουμε πως οι Γιαννιώτες περιμένουν και την απόφαση για το αν θα τους επιστραφούν οι πέντε βαθμοί που τους είχαν αφαιρεθεί.

Χωρίς νίκη (0-1-3) στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια του ο Βόλος, μετά τη μεσοβδόμαδη ήττα με 2-1 στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, έχασε και τις τελευταίες του ελπίδες για είσοδο στα πλέι οφ. Πλέον, στρέφει την προσοχή του στα πλέι άουτ, εκεί όπου θα έχει σίγουρα το πλεονέκτημα έδρας. Ο προπονητής των γηπεδούχων, Κώστας Μπράτσος, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Φεράρι, Σοάρες και τον τραυματία Κότνικ, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Φερνάντες και Ρομέρο.

Από την άλλη, ο ΠΑΣ έχει νικήσει τα τρία από τα τέσσερα τελευταία του παιχνίδια, με τελευταίο αυτό στους «Ζωσιμάδες» με αντίπαλο τη Λαμία, ενώ ταξίδεψε στη Μαγνησία με 19 ποδοσφαιριστές, αφού ο Ηρακλής Μεταξάς έχει να διαχειριστεί πολλές απουσίες. Δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Εραμούσπε, Μορέιρα, Οικονομόπουλο, Λώλη, Κόντε, Κύρκο, Αθανασίου, Π. Τριάδη και Α. Τριάδη.

Πιθανές ενδεκάδες:

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Πουρίτα, Γκιουλέν, Ρίνερ, Άλχο, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Μπαρτόλο, Ορόζ, Νίνης, Φαν Βέερτ

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Σνάιντερ, Στάνκο, Καραχάλιος, Γκαρντάφσκι, Ντομίνγκεθ, Περέα

Διαιτητές: Τσακαλίδης
Βοηθοί: Ψαρρής, Τριανταφύλλου
Τέταρτος: Γκοτσίλας
VAR: Καραντώνης
AVAR: Νικολαΐδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x