Stoiximan Super League

Ψάχνει το «μπαμ» με Αντονί Νοκέρτ από Φούλαμ ο Βόλος!

Ο Βόλος σύμφωνα με το SkySports βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Φούλαμ για τον 30χρονο Γάλλο μεσοεπιθετικό, Αντονί Νοκέρτ -δείγμα, ενδεχομένως, ότι ψάχνει τον αντικαταστάτη του Πάολο Φερνάντες!

Μια σπουδαία μεταγραφή προσπαθεί να κλείσει ο Βόλος!

Σύμφωνα με το SkySports, οι Θεσσαλοί βρίσκονται σε συζητήσεις με τη Φούλαμ για τον 30χρονο Γάλλο μεσοεπιθετικό, Αντονί Νοκέρτ, για τον οποίο ενδιαφέρεται και η Γκινγκάμπ!

Η παραπάνω είδηση δεν αποκλείεται, φυσικά, να σχετίζεται και με τον Πάολο Φερνάντες. Οι θεσσαλική ομάδα, θυμίζουμε, έχει δεχθεί πρόταση από τη Σπαρτάκ Μόσχας για τον Ισπανό, με τις διαπραγματεύσεις να είναι σε εξέλιξη, ενώ υπάρχει πάντα ενδιαφέρον και από Ελλάδα. Προφανώς αν ο Φερνάντες αποχωρήσει, ο Βόλος θα πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του, και να είναι εξίσου ποιοτικός! Ο Νοκέρτ μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα άκρα της επίθεσης όσο και ως δεκάρι και δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Φούλαμ ως το καλοκαίρι του 2023.

Στην ομάδα του Μάρκο Σίλβα, ο Νοκέρτ πέρυσι, στην Championship, έπαιξε μόλις επτά φορές, ενώ πρόπερσι έπαιξε με τη μορφή δανεισμού στη Νότιγχαμ Φόρεστ, με την οποία σε 38 ματς είχε τρία γκολ και τρεις ασίστ.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Γκινγκάμπ -που ενδιαφέρεται να αποκτήσει ξανά τώρα- και στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες των Λέστερ, Σταντάρ Λιέγης και Μπράιτον, πριν πάρει μεταγραφή στη Φούλαμ το καλοκαίρι του 2020 αντί 11,7 εκατ. ευρώ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x