Stoiximan Super League

Βόλος: «Τα λάθη του Πουλικίδη είχαν σκοπιμότητα και δόλο – Βιαζόταν για να μην επέμβει το VAR»

Ανακοίνωση του Βόλου για τον ρέφερι Πουλικίδη, τον οποίο «χρεώνει» για εσκεμμένα λάθη στο ματς με την Κηφισιά, βάλλει και εναντίον του χθεσινού παρατηρητή διαιτησίας και δεσμεύεται ότι… θα επανέλθει.

Πυρά εναντίον του Κώστα Πουλικίδη εξαπέλυσε σήμερα (12/02), μέσω μιας αιχμηρής ανακοίνωσης, ο Βόλος, κατηγορώντας τον Δραμινό διαιτητή για λάθη με σκοπιμότητα και δόλο, ενώ η ομάδα της Μαγνησίας δεσμεύτηκε πως θα… επανέλθει για όσα θεωρεί πως έκανε στο χθεσινό 0-0 με αντίπαλο την Κηφισιά.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Για μία ακόμη φορά τη φετινή περίοδο γίναμε μάρτυρες μίας σφαγιαστικής εις βάρος της ομάδας μας διαιτησίας. Αυτή τη φορά από τον Πουλικίδη από τη Δράμα, ο οποίος από την αρχή του αγώνα μας έκανε ξεκάθαρες τις προθέσεις του.

Το χειρότερο όμως είναι ότι στη σημερινή αναμέτρηση, παρατηρητής διαιτησίας ήταν ο ίδιος άνθρωπος που τον όρισε να διευθύνει τον κρίσιμο αυτό αγώνα. Γιατί άραγε; Μήπως για να καλύψει τα λάθη του εν λόγω διαιτητή, τα οποία έχουμε την εμπειρία να κρίνουμε ότι εμπεριείχαν σκοπιμότητα και δόλο;

Οι περιπτώσεις που ο διαιτητής, μας έδειξε τις προθέσεις του ήταν πολλές. Ωστόσο θα σταθούμε κυρίως στις φάσεις όπου… βιαζόταν να καταλογίσει φάουλ εις βάρος της ομάδας μας, πριν καν τελειώσει η φάση ώστε να μην είναι σε θέσει να επέμβει το VAR.

Κύριοι της ΚΕΔ σε ένα τέτοιο σημαντικό αγώνα, με τι κριτήρια ορίσατε τον «κύριο» Πουλικίδη, ο οποίος την περσινή περίοδο διαιτήτευε αγώνες της Super League 2 και έχει μείνει αξέχαστος σε πολλά παιχνίδια εξαιτίας των διαιτητικών του αποφάσεων;

Αυτά προς το παρόν και θα επανέλθουμε εντός της εβδομάδος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x