Stoiximan Super League

Βοσνιάδης: «Ήμασταν καλύτεροι κόντρα στην ΑΕΚ»

Στην βελτιωμένη εικόνα της Βέροιας παρά την ήττα από την ΑΕΚ σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε Αλέκος Βοσνιάδης.

Ανάμικτα συναισθήματα για τον Αλέκο Βοσνιάδη μετά την ήττα της Βέροιας από την ΑΕΚ. Ο τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά» υποστήριξε πως η ομάδα του ήταν βελτιωμένη σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας στο «Καραϊσκάκη» και φάνηκε σίγουρος πως θα
έρθουν βαθμοί στα επόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά:

«Hταν ένα αποτέλεσμα άσχημο για εμάς, απέναντι σε μια ομάδα σαν την ΑΕΚ. Είχαμε πάντως καλύτερη εικόνα από το προηγούμενο ματς. Πιο μαχητική, καλύτερη κατοχή από το ματς με Ολυμπιακό. Από τέτοια ματς πρέπει να παίρνουμε αυτοπεποίθηση. Να την εφαρμόζουμε μέσα στο γήπεδο.

Κακή στιγμή στο πρώτο γκολ για εμάς, συμβαίνουν αυτά. Πιστεύουμε ότι δεν έβλεπε ο τερματοφύλακας. Δεν θέλουμε να φεύγουν τα παιχνίδια από εμάς. Για 20 λεπτά στο β’ ημίχρονο κάναμε φάσεις, είχαμε κατοχή, αλλά οι αναγκαστικές αλλαγές μας άλλαξαν τον σχεδιασμό. Αλλάξαμε παίκτες, θέλαμε να φέρουμε την μπάλα στην περιοχή της ΑΕΚ. Τελικά μας βρήκε η ΑΕΚ ανοιχτούς σε μία φάση και τελείωσε το ματς. Αφού διεκδικούμε βαθμούς γινόμαστε πιο ομάδα. Μια νέα ομάδα σαν τη Βέροια, πρέπει να ψάχνει βαθμούς και να βελτιώνει την εικόνα της. αγώνα με αγώνα θα είμαστε καλύτεροι και θα πάρουμε βαθμούς. Όταν τελειώσει το κακό πρόγραμμα, θα έρθουν οι βαθμοί. Στηρίζουμε τους παίκτες μας και συνεχίζουμε.

Ο Καλί έχει να παίξει 1 χρόνο, ο Ασίγκμπα λόγω Αλμέιδα δεν μπορούσε να παίξει εκεί. Ο Βασιλαντωνόπουλος είχε καλή παρουσία, ανταποκρίθηκε. Είχαμε πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας. Οι ομάδες με πολύ κόσμο φέρνουν φιλάθλους. Μακάρι να έρχονται και οι δικοί μας περισσότεροι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x