Stoiximan Super League

Βοσνιάδης: «Πιστεύουμε ότι έχει περάσει ο κίνδυνος»

Την πίστη ότι ο κίνδυνος αποκλεισμού της Βέροιας από το πρωτάθλημα έχει ξεπεραστεί εξέφρασε ο προπονητής της στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έχει φύγει ο κίνδυνος», τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέκος Βοσνιάδης, προπονητής της Βέροιας για το ενδεχόμενο αποκλεισμού της ομάδας από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

«Περάσαμε μια δύσκολη περίοδο. Όσο και να προσπαθούσαμε, η σκέψη έφευγε από το ματς», ήταν το σχόλιό του για ό,τι προηγήθηκε του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Αλέκου Βοσνιάδη στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

-για ό,τι προηγήθηκε του ματς του Ολυμπιακού και το επόμενο με την ΑΕΚ:

Περάσαμε μια δύσκολη περίοδο με τους παίκτες να σκέφτονται την επόμενη ημέρα. Όσο και να προσπαθούσαμε δεν μπορούσαμε. Η σκε΄ψη έφευγε και ήταν λογικό να φεύγει από το ματς που είχαμε μπροστά».
Πέρασε μια εβδομάδα που ηρεμήσαμε. Ασχοληθήκαμε μετ ο αγωνιστικο.

-εάν πέρασε ο κίνδυνος αποκλεισμού από το πρωτάθλημα:
Θεωρούμε ότι έχει φύγει ο κίνδυνος. Πλέον κοιτάμε την επόμενη ημέρα και τον στόχο μας. Μέσα από το δύσκολο πρόγραμμα και τις δυσκολίες που υπάρχουν να φτιάξουμε την ομάδα. Αν η ομάδα προετοιμάζεται καλά για να είναι όπως πρέπει στη συνέχεια του πρωταθλήματος, τότε θα βρούμε το δρόμο μας. Ήρεμοι θέλουμε να είμαστε.

-για τον Πανιώνιο και εάν αποτελεί πρότυπο:
Ο Πανιώνιος έχει συνέχεια ως ομάδα. Δεν αλλάζει το ροστερ κάθε χρόνο. Πέρασε τις δυσκολίες και φέτος πια μπαίνει με τη φόρα της περσινής χρονιάς. Υπάρχει και μέταλλο στον Πανιώνιο. Η Βέροια πέρσι ήταν μια ομάδα που με προβλήματα που είχε δεν μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω. Παρά τη δουλειά που είχε κάνει ο προκατοχός μου ήταν δύσκολο. Μας δίνει κουραγιο το ότι έχουμε βάθος ως ομάδα.

-για το εφετινό πρωτάθλημα:
«Αν έχουν σταθερότητα οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα δυσκολέψουν τον Ολυμπιακό. Εχουν ανέβει επίπεδο. Υπάρχει μια 4άδα ομάδων που έχει ενισχυθεί. Ένας πολύ καλος Πανιώνιος. Περίμενα τον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x