Stoiximan Super League

Βούκοβιτς: «Θέλω να μείνω, δίνω τον καλύτερό μου εαυτό»

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Γιάγκος Βούκοβιτς με δηλώσεις του, τονίζοντας ότι: «έχω ξεχάσει την περασμένη σεζόν».

Θέλει να κάνει… restart!

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, θέλοντας να αφήσει πίσω την κακή περυσινή περίοδο (στο δεύτερο μισό έπαιξε δανεικός στη Βερόνα) με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Απόσπασμα από όσα δήλωσε στο Sportime

Για τον Πέδρο Μαρτίνς: «Πιστεύω πως όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι χαρούμενοι. Εχει τη δική του φιλοσοφία και έχει δώσει μία πολύ καλή αγωνιστική ιδέα στην ομάδα. Πρέπει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του για να πετύχουμε τους στόχους μας. Να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να μπούμε στους ομίλους του Europa League».

Για το αν θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό: «Ναι, φυσικά, θέλω να μείνω. Δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Εχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Η δουλειά μου είναι να δίνω το μάξιμουμ και όλοι γνωρίζουν γιατί είμαι εδώ. Το είχα πει και πέρυσι, όταν είχε γίνει η μεταγραφή μου. Έχω ξεχάσει την περασμένη σεζόν. Ήταν, πραγματικά, πολύ κακή για μένα. Αυτό, όμως, είναι παρελθόν. Είμαι συγκεντρωμένος στο μέλλον και θα δούμε».

Για το τι πήγε στραβά στην περυσινή σεζόν: «Δεν ξέρω ακριβώς, είναι πολλά πράγματα που πήγαν στραβά. Έχω ξεχάσει τι έγινε και δεν θέλω να μιλάω για αυτό. Ο Ολυμπιακός έχασε το πρωτάθλημα, δεν τελειώσαμε καλά το Champions League, εγώ δεν έπαιζα, και θέλω να το ξεχάσω. Δίνω τον καλύτερο που μπορώ για να μείνω εδώ. Φυσικά, στόχος μου είναι να παίζω. Ελπίζω ο Θεός να μας βοηθήσει να γίνουμε ξανά πρωταθλητές και να προκριθούμε στον ευρωπαϊκό όμιλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x