Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Νοκ-άουτ και ο Βράνιες εν όψει Βόλου, επέστρεψε ο Χατζισαφί

Με ενόχληση στους κοιλιακούς προσαγωγούς ταλαιπωρείται ο Βράνιες, με την ΑΕΚ να στερείται των υπηρεσιών του εν όψει Βόλου. Επέστρεψε από την εθνική Ιράν ο Χατζισαφί, ο οποίος προπονήθηκε.

Συνεχίζονται τα προβλήματα στην ΑΕΚ εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησής της με τον Βόλο για την 20ή αγωνιστική της Super League 1 την Κυριακή (30/12, 17:15), με τους «κιτρινόμαυρους» να στερούνται των υπηρεσιών και του Όγκνιεν Βράνιες.

Ο Βόσνιος στόπερ ταλαιπωρείται από ενόχληση στους κοιλιακούς προσαγωγούς και έτσι τίθεται νοκ-άουτ για το παιχνίδι με τους Βολιώτες. Ο Αργύρης Γιαννίκης δεν θα μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Σιμόες, ο οποίος ακολούθησε και το Σάββατο (29/1) ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Τσιντώτας παρ' ότι γυμνάστηκε σε πιο εντατικούς ρυθμούς, δεν είναι ακόμα στο επίπεδο ετοιμότητας που απαιτείται. Υπενθυμίζεται ότι εκτός είναι και οι Μάνταλος, Άμραμπατ, Λάτσι και Γαλανόπουλος.

Αντίθετα, ο Στάνκοβιτς νιώθει πλέον καλά και αναμένεται να βρίσκεται στην εστία, ενώ μένει να φανεί εάν θα βρίσκεται στην αποστολή ο Χατζισαφί, ο οποίος επέστρεψε στην Αθήνα από την αποστολή της εθνικής του Ιράν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x