Stoiximan Super League

«Κλειστές και οι σουίτες στα γήπεδα», διευκρίνισε ο Βρούτσης

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού υπογράμμισε ότι και οι σουίτες αποτελούν μέρος της κερκίδας στα γήπεδα άρα θα είναι και αυτές κλειστές.

Κλειστές θα είναι και οι σουίτες των γηπέδων στα παιχνίδια ποδοσφαίρου για το επόμενο δίμηνο. Ο Γιάννης Βρούτσης απάντησε σε σχετική ερώτηση της Σούπερ Λίγκας διευκρινίζοντας ότι και οι σουίτες θα είναι κλειστές καθώς και αυτές αποτελούν μέλος της κερκίδας.

«Σας ενημερώνω ότι κατά τον χρόνο διεξαγωγής μίας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, οι σουίτες μίας αθλητικής εγκατάστασης (γηπέδου) αποτελούν αναμφίβολα μέρος των εξεδρών του γηπέδου, επομένως εφαρμόζεται και στους χώρους αυτούς η από 11/12/2023 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (Α’ 203) και απαγορεύεται η παρουσία θεατών», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού διευκρινίζοντας και αυτό το… σημείο απαγόρευσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x