Stoiximan Super League

«Βροχή» τα γκολ στον ΠΑΟΚ

Σε εξαιρετική κατάσταση έδειξαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο οικογενειακό διπλό της απογευματινής προπόνησης της Δευτέρας. Τετ-α-τετ Αναστασιάδη – Γλύκου για το θέμα του συμβολαίου του.

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν την Δευτέρα. Ο Άγγελος Αναστασιάδης δουλεύει πλέον με όλους τους παίκτες του ρόστερ, αφού από την Κυριακή πάτησαν το πόδι τους στην Ολλανδία και οι διεθνείς.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Τζαβέλλας, Τζιόλης και Γλύκος έκαναν χαλάρωμα στο γήπεδο. Όσον αφορά τον διεθνή τερματοφύλακα, ο Άγγελος Αναστασιάδης είχε ένα τετ-α-τετ μαζί του σχετικά με το θέμα του συμβολαίου του. Το τοπίο στην υπόθεση ανανέωσης του Γλύκου παραμένει θολό, όμως ο τεχνικός της ομάδας του ξεκαθάρισε πως όποια κι αν είναι η κατάληξη τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν.

Από την προπόνηση απουσίαζε ο Ραζβάν Ρατς, που ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας όπως και ο Κυριάκος Σαββίδης.
Από το απογευματινό μενού ξεχώρισε το μίνι-τουρνουά, όπου οι παίκτες του «δικέφαλου του Βορρά» άφησαν καλές εντυπώσεις στον Αναστασιάδη. Στα «εσωτερικά ντέρμπι» υπήρξαν πολλές όμορφες φάσεις, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως σημειώθηκαν συνολικά 23γκολ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x