Stoiximan Super League

Βυσσινί επένδυση στο μέλλον

Στην απόκτηση πέντε νεαρών ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν την ομάδα νέων προχώρησε η ΑΕΛ επενδύοντας για το μέλλον

Στην ανακοίνωση της απόκτησης πέντε νεαρών ποδοσφαιριστών προχώρησε η ΑΕΛ θέλοντας έτσι να στελεχώσει ακόμα καλύτερα την ομάδα νέων.
Κοινό χαρακτηριστικό και των πέντε νεοαποκτηθέντων είναι ότι κατάγονται από Νομό Λάρισας, δείχνοντας έτσι τη θέληση της διοίκησης να στηριχτεί στο μέλλον σε ποδοσφαιριστές της περιοχής, αλλά και τη συνεργασία με τις τοπικές ομάδες.

Έτσι παίκτες της ΑΕΛ είναι πλέον οι Θανάσης Κυρίτσης (16, ΠΟ Ελασσόνας), Γιάννης Κυρίτσης (16, ΠΟ Ελασσόνας), Νίκος Κατσαρός (16, Ηρακλής Λάρισας) , Χρήστος Καλούσης (18 Δήμητρα Γιάννουλης), Άγγελος Αναγνώστης(18, Αχιλλέας Φαρσάλων)

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση των «βυσσινί»:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση πέντε νεαρών ποδοσφαιριστών επενδύοντας στο μέλλον της:
1. Θανάσης Κυρίτσης, ετών 16 με θητεία στον ΠΟ Ελασσόνας, στις μεικτές και περιφερειακές ομάδες της Θεσσαλίας και με συμμετοχές στα κλιμάκια των εθνικών ομάδων.

2. Γιάννης Κυρίτσης, ετών 16 με θητεία στον ΠΟ Ελασσόνας, στις μεικτές και περιφερειακές ομάδες της Θεσσαλίας και με συμμετοχές στα κλιμάκια των εθνικών ομάδων.

3. Άγγελος Αναγνώστης, ετών 18 με θητεία στον Αχιλλέα Φαρσάλων και με συμμετοχές στις μεικτές ομάδες.

4. Χρήστος Καλούσης, ετών 18 με θητεία στη Δήμητρα Γιάννουλης και με συμμετοχές στις μεικτές ομάδες.

5. Νίκος Κατσαρός, ετών 16 με θητεία στον Ηρακλή Λάρισας και με συμμετοχές στις μεικτές ομάδες.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα ήθελε θερμά να ευχαριστήσει τις διοικήσεις των ομάδων του Νομού Λάρισας για τη συνεργασία και την επιλογή τους να επιτρέπουν στους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές τους να έρχονται στην ΑΕΛ, για να ανδρωθούν ποδοσφαιρικά και να συνεχίσουν την καριέρα τους, αρνούμενοι μεγαλύτερες οικονομικές προσφορές άλλων συλλόγων της Super League»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x