Stoiximan Super League

«Δανεικές φωνές από Εργοτέλη»

Για κατεστημένο που δεν αντέχει το 50-50 και υπόνοιες πως η αντίδρασή του δεν αποτελεί δική του πρωτοβουλία κάνει λόγο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απαντώντας σε ανακοίνωση του Εργοτέλη για τη διαιτησία.

Δεν άφησε αναπάντητη η ΠΑΕ Παναθηναϊκός την ανακοίνωση του Εργοτέλη, με την οποία εκφράζονται παράπονα για τη διαιτησία και στην οποία υπάρχουν αιχμές για τον Γιάννη Αλαφούζο. Οι «πράσινοι» σε απάντησή τους κάνουν λόγο για κατεστημένο που δεν αντέχει το 50-50 και αφήνουν υπόνοιες πως η αντίδρασή των Κρητικών δεν αποτελεί δική τους πρωτοβουλία.

Η ανακοίνωση:

«Μόνο ως πρόκληση μπορεί να χαρακτηριστεί η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης περί δήθεν εύνοιας του Παναθηναϊκού από τη διαιτησία στο μεταξύ μας παιχνίδι. Πέραν του γεγονότος ότι συνολικά στον αγώνα, αλλά και στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός είναι αυτός που δικαιούται να έχει παράπονα, φαίνεται ότι το 50-50 δεν «αντέχεται» από το ποδοσφαιρικό κατεστημένο που αντιδρά όλως περιέργως όποτε κερδίζουμε. Το αστείο είναι ότι όποιος και να φωνάζει ή να διαμαρτύρεται κάθε φορά, είναι σαν να του έχει «δανείσει» κάποιος τη φωνή του και να μιλάει αντ’ αυτού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x