Stoiximan Super League

Δέλλας: «Είχαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα στο ματς, έχουμε δρόμο μπροστά μας»

Στη διαφορετική εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του Παναιτωλικού κόντρα στην ΑΕΛ στάθηκε ο Τραϊανός Δέλλας μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Αγρίνιο.

Ο Μακεδόνας τεχνικός τόνισε πως χρειάζεται δουλειά για την παραμονή και πως έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, παρά το άγχος, ενώ αφιέρωσε τη νίκη στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά: «Είχαμε δύο πρόσωπα στο παιχνίδι. Φαινόταν το άγχος και το βάρος που είχαν τα παιδιά για να πάρουν το ‘τρίποντο’. Είναι μια σημαντική νίκη, έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας. Είμαι ικανοποιημένος για τα παιδιά και την αυταπάρνησή τους. Δώσαμε το χώρο και δικαίωμα στην ΑΕΛ, αλλά δεν παύει να είναι σημαντική νίκη».

Συνέχισε, λέγοντας: «Αφιερώνω αυτήν τη νίκη στον κόσμο της ομάδας που περνάει δύσκολα. Θα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ και να τελειώσουμε το παιχνίδι νωρίς. Αλλά, κρατάω την εικόνα και την προσπάθεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x