Stoiximan Super League

Δέλλας: «Μας προβληματίζουν τα εύκολα γκολ που δεχόμαστε»

Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε στον Τραϊανό Δέλλα, η εκτός έδρας ισοπαλία του Παναιτωλικού στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ.

Ο Παναιτωλικός έδειξε μεγάλα ψυχικά αποθέματα στο δεύτερο ημίχρονο, φεύγοντας με τον βαθμό από το Ηράκλειο και την έδρα του ΟΦΗ (2-2), στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League 1.

Με δηλώσεις του, ο Τραϊανός Δέλλας, αναφέρθηκε στη σημασία του αποψινού αγώνα ενόψει των δύο αναμετρήσεων για τα μπαράζ του υποβιβασμού, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε πως τον προβληματίζει το γεγονός πως ο Παναιτωλικός δέχεται εύκολα γκολ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Τραϊανός Δέλλας:

«Βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ. Δοκιμάσαμε κάτι καινούργιο στον σχηματισμό μας στο δεύτερο ημίχρονο με αποτέλεσμα να γίνει καλύτερο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Εμείς θέλαμε να φτιάξουμε λίγο την ψυχολογία μας από αυτό το παιχνίδι. Μας προβληματίζουν τα εύκολα γκολ που δεχόμαστε. Τα λόγια όμως σταματούν εδώ και στα επόμενα δύο παιχνίδια πρέπει να κάνουμε ότι χρειάζεται για να μείνουμε στην κατηγορία.

Η μεταφορά της μπάλας στην περιοχή, μας δυσκολεύει, αλλά τα λόγια είναι περιττά πλέον. Τα δύο επόμενα παιχνίδια είναι η ουσία όλης της χρονιάς. Χρειαζόμαστε πειθαρχία, σοβαρότητα και πάθος».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x