Stoiximan Super League

Δέλλας: «Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας» (WEB TV)

Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές αλλά και παράλληλα έτοιμος να διορθώσει τις αδυναμίες της ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο Τραϊανός Δέλλας μετά τη νίκη επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Στον χρόνο που έχει μπροστά της η ΑΕΚ, ώστε να διορθώσει τις αδυναμίες που έχει στο παιχνίδι της στάθηκε ο Τραϊανός Δέλλας. Ο τεχνικός της Ένωσης, μιλώντας στον OTE TV μετά τη νίκη επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ, τόνισε πως έμεινε σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος, ενώ δήλωσε πως χρειάζεται χρόνος για να διορθωθούν τα προβλήματα που βγάζει η ομάδα στο παιχνίδι της.

Αναλυτικά:

«Νομίζω ότι η κατοχή είναι ένα στοιχείο που θέλω να έχει η ομάδα. Ο αντίπαλος έκλεινε καλά τους χώρους, εμείς θα έπρεπε να έχουμε ταχύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Σε κάποιες στιγμές έγινε σε κάποιες όχι αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος».

Για την ανάπτυξη: «Είχαμε θέματα κυρίως στο δεύτερο. Σε μια δυο προπονήσεις δεν διορθώνονται αυτά τα πράγματα. Είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας και έχουμε χρόνο μπροστά μας»

Για τους νέους παίκτες: «Σιγά σιγά αρχίζουν να καταλαβαίνουν οι παίκτες τα χαρακτηριστικά των συμπαικτών τους αλλά και την δική μου φιλοσοφία. Νομίζω ότι ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x